Pretraži

Kratka haljina i duboki dekolte: Katarina Grujić u nikad izazovnijem izdanju zapalila mreže, pa pokazala zašto važi za jednu od najatraktivnijih pevačica (FOTO)

Showbiz
1

Popularna pevačica Katarina Grujić pozirala je u izazovnoj haljini koja je istakla sve njene atribute, pa objavom zapalila društvene mreže.

Katarina Grujić svakom svojom objavom privlači veliku pažnju pratilaca. Veliki broj fanova i obožavatelja ona je osvojila svojim pevačkim sposobnostima, ali i atraktivnim izgledom kojim ostavlja bez daha gde god da se pojavi.

Objave na njenim društvenim mrežama uvek privuku veliki broj komentara oduševljenih fanova, a pevačica koja nikada nije imala problem da pokaže izvajanu figuru na kojoj bi joj pozavidele mnoge devojke, je sada ponovo zapalila društvene mreže, pa provokativnom fotografijom fanove ostavila bez daha.

Naime, ona se trenutno zbog posla nalazi u Crnoj Gori gde svojim nastupima zabavlja publiku, a sada je fotografijom iz jednog noćnog kluba zapalila Instagram, a njena kombinacija je tom prilikom „izdominirala“.

 

Naime, ona se odlučila za usku i kratku ljubičastu haljinu sa veoma dubokim dekolteom koji je u prvi plan istakao njene grudi.

Uz ovu haljinu pevačica se ukombinovala šljokičaste srebrne cipele sa visokom štiklom, a kosu je vezala u visoki rep.

„Katarina je jedna divna dama, kulturna, dobar čovek, majstor za dobar provod i vrhunski umetnik“, „Prelepa“, „Goriš“, bili su samo neki od komentara koji su se pronašli u opisu ove fotografije.

Podsetimo se, ona je do pre nekoliko dana letovala u Grčkoj, gde njen suprug Marko Gobeljić živi i igra fudbal još od prošle godine kada je potpisao ugovor sa klubom iz Atine.

Društvo im je pravila i njihova ćerka, pa je tako cela porodica uživala u odmoru, a Kaća je neprestano sa fanovima delila fotografije sa ovoga putovanja.

 

Ipak, i tom prilikom su najveću pažnju privukle njene fotografije u kupaćem kostimu. Naime, ona je tom prilikom pozirala na stepenicama jednog kafića na plaži, a fotografijama u belom kupaćem kostimu je još jednom pokazala zašto važi za jednu od naših najatraktivnijih pevačica.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz