Pretraži

KRALJEVSKA PORODICA STREPI: Megan Markl kod Opre Vinfri planira da iznese ceo prljav veš Bakingemske palate

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Entertainment Tonight

Vojvotkinja od Saseksa prvobitno je pokušala da dogovori televizijski razgovor sa prijateljicom i voditeljkom CBS Gejl King nakon rođenja njenog sina Arčija u maju 2019. godine – ali je taj intervju zabranila kraljevska porodica.

Upućeni kažu da su King i Vinfri od tada vodile pregovore oko intervjua sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa, što je na kraju dovelo do 90-minutnog intervjua koji će biti emitovan na CBS 7. marta, piše Dejli mejl.

Godine 2019. Megan se nadala da će napraviti „kratak intervju“ o svom vremenu prilagođavanja kraljevskom životu i tome kako joj je otkako je postala majka.

Ali službenici za odnose s javnošću u palati Kensington, koji su u to vreme pokušavali da uguše glasine o tenzijama između Saseksa i starijih kraljevskih članova, brzo su zaustavili te planove bojeći se da će „to otuđiti britanske medije“.

Postignut je svojevrsni kompromis, jer su King i njena TV ekipa CBS umesto toga pozvani na prvo fotografisanje Harija i Megan sa njihovom novorođenom bebom u Vindzoru.Međutim, ovaj sukob je bio bio rani znak sve dubljeg raskola između palate i Saseksa koji je na kraju doveo do toga da je par izgubio kraljevske titule.

Izvor je rekao da Megan pokušava da "upravlja vlastitom imidžom u javnosti dalje od odabranih britanskih medija" i da je ona govorila da su "naši životi – naš način".

Nakon što su odlučili da se odreknu kraljevskih dužnosti i presele da žive u Americi, princ Hari i Megan Markl su govorili da žele da se odmore od javnog života i svetlosti reflektora. Međutim, oni sami su, bili i te kako prisutni u javnosti, objavljujući priče o svom dobrotvornom radu, vodeći razgovore i intervjue preko aplikacija.

Spekulacije o svađi između njih i ostatka britanske kraljevske porodice su se nastavile, a iako je nedavno objavljeno da čekaju drugo dete i da je kraljica Elizabeta presrećna zbog novog praunuka, ubrzo je usledila nova drama.

U javnost je procurela informacija o intervjuu Opri u kojem će "bez ustručavanja" biti reči o svemu što im se dešavalo.

– Nijedna tema nije zabranjena – rekla je Opra Vinfri u tizeru za intervju.

Šta Hari i Megan (naročito Megan s obzirom na to da će u prvom delu odgovarati sama na pitanja) žele da postignu ovim intervjuom?

Prema jednom izvoru magazina Hit vorld, ovde se ne radi o namernom vređanju kraljevske porodice ili prekidu veza. Par ne želi nikakvu štetu, ali se Megan oseća iznevereno od strane Harijeve porodice.

Kako piše ovaj magazin, izgleda da ona veruje da je ovo njena šansa da jednom zauvek popravi ravnotežu i na kraju „preuzme kontrolu nad svojom pričom“.

Ali mnogi ljudi to još uvek vide kao „osvetu“ onima koji su je uznemirili. Povrh toga, sada je potvrđeno da je Hari lišen počasnih vojnih imenovanja i da su paru oduzeta kraljevska pokroviteljstva, što znači da oni sada nemaju šta da izgube.

  • Megan će govoriti o usponima i padovima svog kraljevskog života, iako zna da će ovo uznemiriti mnoge ljude u palati. A sada kada su uklonjene njihove preostale kraljevske titule, njihov stav je: „Zašto se suzdržavati?”. Oni snažno osećaju da je vreme da se izjasne za sebe i da zaustave spekulacije. Navodno neće klevetati kraljevsku porodicu niti svoditi račune na brutalan način. Verovatnije će suptilno ukazivati na svoje razočaranje stvarima koje su se dogodile, poput svađe sa Vilijamom i Kejt. Na mnogo načina, Opra ima kraljevski status u SAD, a ta činjenica nije promakla Hariju i Megan. Za njih je ovo katarzično iskustvo – naveo je izvor.

Kakve će reakcije izazvati ovaj intervju, koji mnogi nestrpljivo čekaju, ostaje da se vidi, ali čini se da je bura već uveliko u toku.

Naime, Megan Markl tvrdi da je zbog intervjua u toku "kampanja blaćenja" koju Bakingemska palata sprovodi protiv nje, nakon što su u medijima objavljena svedočenja nekih njenih bivših ličnih asistenata koje je ona navodno maltretirala. Megan Markl okrivila je Kejt Midlton, Kamilu Parker i princa Čarlsa i rekla da priče o njoj koje se objavljuju u medijima, "cure" baš iz ovog kraljveskog "izvora".

Vojvotkinja od Saseksa veruje da su priče, poput one da je ostavila Kejt Midlton u suzama na probi haljina za deveruše, sigurno krenule od Kamile i princa Čarlsa, ali da je svoje prste u sve umešala i Kejt. 

Ni Bakingemska palata nije "sedela skrštenih ruku", pa su se i oni oglasili sledećim saopštenjem. 

– Apsolutno je netačno da kraljveska poroidica daje bilo kakve informacije medijima protiv Harija i Megan, kako bi na taj način diskreditovala njihov intervju sa Oprom Vinfi. To nema nikakve veze sa nama i potpuno je jasno da te priče ne dolaze od nas.

Sve ovo zahuktalo se nakon tizer videa, koji je bio najava za veliki intervju Megan i Hari sa Oprom Vinfri, u kom je Megan rekla da "ne želi da ćuti, dok ostali članovi kraljevske porodice pletu mrežu laži o njoj." 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz