Pretraži

KRALJ PROPALIH BRAKOVA: Poznati pevač se razvodi po četvrti put

Showbiz
0
Screenshot: Youtube / Orange videos

Prošlo je godinu i po dana od kada je hrvatski pevač Boris Novković stao na ludi kamen po četvrti put, a sada se već razilazi sa svojom ženom. 

Ova vest je zvanično potvrđena i hrvatskim medijima, a s obzirom na to da pevač iza sebe ima čak tri propala braka, dobio je nadimak "kralj propalih brakova", a mnogi srpski fanovi ga poistovećuju sa Natašom Bekvalac s obzirom na to da imaju više brakova iza sebe.

Sa svojom četvrtom suprugom Iris Volf, ima ćerku Si, koja ima tek sedamnaest meseci. 

Njegova prva supruga je bila glumica Bojana Gregorić, sa kojom je bio pet godina u braku. Nakon nje je usledio i najduži brak pevača od trinaest godina, sa kojom ima i dva sina, a kako su mediji pisali, ovaj brak je doživeo krah jer se Boris zaljubio u slikarku sa kojom je bio tri godine u vezi. 

Treći brak sklopio je sa Ines Katić koja je dve decenije mlađa od njega. Taj brak trajao je svega pet meseci.

  • Svi koji ste predviđali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu. Niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i ponovo dati celog sebe za ljubav. Ako treba četvrti i peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav, zauvek! I nema drugog komentara. Ines, hvala! – napisao je on na Fejsbuku jednom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz