Pretraži

KRAJ THE WEEKND-A? Abel progovorio o muzičkoj karijeri i planovima za budućnost

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Rolling Stone

The Weeknd je nedavno progovorio o promenama kroz koje prolazi kao ličnost. On je u najnovijem izdanju W magazina rekao da oseća da je možda njegova scenska ličnost došla do kraja.Trenutno prolazim kroz katarzični put. Došao sam do trenutku kada sam spreman da zatvorim The Weeknd poglavlje. Još uvek ću praviti muziku, možda kao Abel, možda kao The Weeknd. Ali i dalje želim da The Weeknd nestane. I hoće, u nekom trenutku. Definitivno pokušavam da se oslobodim te "kože" i da se rodim ponovo.

Tokom njegove karijere kao The Weeknd, pevač je izdao pet studijskih albuma. Abel je takođe dobio i četiri Gremi nagrade uprkos tome što je bojkotovao dodelu 2021. godine.

Prema The Weeknd-u, događaj koji je stavio njegovu karijeru u novu perspektivu desio se u toku snimanja nove HBO serije, Idol, sa Lili-Rouz Dep. U toku snimanja, pevač se suočio sa izazovom snimanja scene tokom njegovog rasporodatog koncerta u Los Anđelesu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abel Tesfaye (@theweeknd)

U toku samog nastupa, Abel je morao da se prebaci od toga da je The Weeknd do njegove uloge u seriji.

Morao sam da skinem autfit The Weeknd-a i da stavim Tedrosovu periku, snimam sa Džoslin, a onda se vratim tome da budem The Weeknd. Bilo mi je teško da se prebacim iz jedne glave u drugu. Nakon koncerta izgubio sam glas. To mi se nikad nije desilo. Moja teorija je ta da sam zaboravio da pevam zato što sam igrao Tedrosa koji ne zna da peva. Možda sam otišao predaleko, ali je bilo zastrašujuće – pevač je rekao i otkrio da trenutno radi na novom albumu i daje celog sebe u novu muziku.

Album na kome radim trenutno je najverovatnije poslednje što ću izdati kao The Weeknd. Ovo je nešto što moram da uradim. Kao The Weeknd, rekao sam sve što se moglo reći.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz