Pretraži

KRAJ JEDNE ERE: Raspala se planetarno poznata grupa

Showbiz
0
Screenshot: Youtube

Takođe, ostvarili su uspešne saradnje sa The Weeknd-om (‘Starboy’, ‘I Feel It Coming’), Pharrell Williams-om (‘Get Lucky’) i Kanye West-om (album ‘Yeezus’). Ove pesme su bile jedne od najvećih svetskih hitova u poslednjih nekoliko godina i broje preko više stotina miliona pregleda na Youtube-u.

Svetski mediji su ocenili da bend Daft Punk ima "jedinstven zvuk", i da način na koji su njegovi članovi saopštili da prekidaju sa radom predstavlja "elegantni kraj".

– Bend Daft Punk je uvek gajio paradoks. Dok ceo svet nosi maske, oni je skidaju. Oni su jedni od aktera koji su obeležili istoriju elektronske muzike. Poštujem njihovu odluku a njihov video prestavlja elegantan kraj benda – rekao je francuski muzičar i jedan od pionira elektronske muzike, Žan-Mišel Žar u intervjuu za inostrane medije.

Francuski elektro duo Daft Punk, osnovan 1993. godine, saopštio je juče da više neće sarađivati.

Čuveni duo je objavio video „Epilog“ koji traje osam minuta i na kojem su scene iz filma „Elektrorama“ iz 2006. Na snimku su muzičari Toma Bangalter i Gi-Manuel de Omem Kristo kao roboti u pustinji. Na kraju snimka dolazi do eksplozije robota sa natpisom „1993-2021“.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz