Pretraži

KRAJ JEDNE ERE: Kardašijan rijaliti prestaje da se emituje

Showbiz
0
Photo:Instagram/KourtneyKardashian

O ovome se oglasila najpoznatija učesnica rijalitija Kim Kardašijan, koja se na svojoj mreži zahvalila svima koji su ih ovoliki niz godina pratili.



Starleta je svesna koliku popularnost joj je doneo ceo projekat, pa je svoju poruku na Instagramu uputila svim gledaocima i saradnicima koji su dugi niz godina podržavali ovaj projekat. 

  • Našim divnim fanovima, teška srca smo donele porodičnu odluku da kažemo zbogom našem rijalitiju ,,U korak sa Kardašijankama".  Posle četrnaest godina, dvadeset sezona, hiljade epizoda, i mnogobrojnih spinova i više smo nego zahvalne što ste nas gledali sve ove godine – tokom loših perioda, tokom dobrih, kroz sreću, kroz suze i kroz mnogo veza i dece. Zauvek ćemo ceniti uspomene i ljude koje smo upoznale usput. Hvala hiljadama pojedinaca i preduzećima koja su bila deo ovog iskustva i što je najvažnije, posebna zahvalnost Rajanu što je verovao u nas, E! televiziji jer je bio naš partner i naš produkcijski tim u Bunim / Murrai, koji je proveo nebrojene sate dokumentujući naš život. Naša poslednja sezona emitovaće se početkom sledeće godine 2021. godine. Bez ovog rijalitija, ja ne bih bila ovde gde sam danas. Tako sam neverovatno zahvalan svima koji su gledali i podržavali mene i moju porodicu u proteklih četrnaest neverovatnih godina. Ova emisija nas je učinila onim što smo i zauvek ću ostati dužna svima koji su imali ulogu u oblikovanju naše karijere i koji su nam promenili život. S ljubavlju i zahvalna, Kim – napisala je najpoznatija sestra Kardašijan na najpoznatijoj društvenoj mreži.

Fanovi pomenutog rijalitija teška srca su prihvatili ove novosti i na pomenutom postu ostavili tužne i srceparajuće komentare.  

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz