Pretraži

KRAH LJUBAVI POSLE 7 GODINA: Razvodi se poznati holivudski par, fanovi u šoku

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/sofiavergara

Oni su izdali zajedničko saopštenje za Pejdž Siks i naveli da su "doneli tešku odluku da se razvedu"Entertaiment Tonight je potom stupio u kontakt sa njihovim predstavnicima za štampu koju su detaljnije objasnili ovu odluku.

Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se vole i brinu jedno za drugo puno, ljubazno vas molimo za poštovanje naše privatnosti u ovim trenucima dok se snalazimo u novoj fazi naših života – navodi se u izjavi.

Izvor blizak paru je otkrio šta tačno stoji iza ove odluke, kao i to da Sofija i Džo već neko vreme žive potpuno drugačije živote.

Sofija i Džo su se udaljili pre određenog vremena i sada su se i razdvojili kako bi mogli da odluče šta će u budućnosti. Provode vreme odvojeno i fokusirali su se na sebe, njihove karijere i volje osobe. Sofija je sebe dala u potpunosti svom bjuti brendu i veoma je uzbuđena zbog toga. Organizovala je događaj povodom lansiranja kozmetičke linije u svom domu u Los Anđelesu i Džo nije bio tu. Ipak i dalje ima uramljenu sliku njih dvoje kako se ljube u jednoj od soba u kući – naveo je izvor.

Glasine o razdvajanju poznatog para počela su pre izvesnog vremena, kada je Sofija organizovala putovanje u Italiju povodom svog rođendana, a mnogi su primetili da je Džo izostao sa ovog puta i da joj je za rođendan uputio vrlo kratku i uzdržanu čestitku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz