Pretraži

,,KORISTIM FOTOŠOP I OTVORENO GOVORIM O TOME“: Teodora Džehverović iskreno o svom izgledu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Teodora smatra da danas devojke liče jedne na drugu, pogotovo zbog toga što su isfotošopirane.

– Kada su današnji standardi lepote u pitanju, moj stav je da devojke preteruju iz razloga što na njih veliki uticaj imaju društvene mreže. Kada uradite takvu fotografiju, neka devojka ne zna ni da li je to Fotošop ili tako izgledate zaista. Pokušava da bude kao vi i to me negde nervira kad vidim. Eto ja sam prva neko ko prati Ruskinje, sve su one prelepe, ali su sve iste. To me možda nervira – priznala je ona.

Džehverovićeva je istakla da ona pokušava da bude drugačija, ali da ne zna da li u tome uspeva.– Ono što sam uradila i što uvek govorim jeste barem za mene minimalno. To je nešto što sam ja na sebi želela da promenim, ali verujte mi više ništa od toga neću raditi – dodala je pevačica i osvrnula se na Fotošop.

– Ja sam prva koja koristi Fotošop, ali sam isto tako neko ko otvoreno priča o tome, ne lažiram i iskrena sam. Pred kamerama sam takva kakva jesam. Trudim se da budem prirodna što je više moguće barem kada su te estetske operacije u pitanju. Ne preterujem u tome niti planiram da to radim.

Pevačica je na kraju priznala da joj mnogi ljudi prilaze i kažu joj da je lepša uživo. 

– Nikada do sada nisam doživela, valjda iz pristojnosti, da nisam kao na kameri u negativnom smislu. Zaista mi svi govore da sam prirodnija uživo, što mi naravno imponuje – rekla je Džehverovićeva.

Pogledajte novi "HOT ID" i saznajte šta je Teodora rekla o motivaciji, TikToku, zavisnosti, krindžu i budućnosti.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz