Pretraži

„KONSTRAKTA JE MEGA KUL LIK! ONA JE BLJESAK“: Jelena Karleuša predoseća veliki uspeh na Evroviziji

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/karleusastar

Jelena je istakla na storiju da je njen omiljeni broj tri i da se nada da će našoj predstavnici upravo to doneti sreću, jer Ana Ignjatović nastupa pod tim brojem.



 – Vi znate koliko taj broj meni znači i koliko sam opsednuta tim brojem. Predosećam veliki uspeh. Pesma i koncept su top, a Konstrakta je mega kul lik – emotivno je napisala Karleuša.

Pevačica ili kako neki kažu "Modna ikona" ističe da Konstrakta ima jako pozitivnu energiju koja treba da inspiriše mnoge i da joj je dosadilo da gleda "muzičare" koji su kopija drugih pravih pevača.

 – U gomili apsolutnih idiota i polumozgova koji se danas na našim prostorima bave muzikom i kojima bih zalepila šamarčinu već na pola prvog stiha (da, toliko mi idu na k****), ona je bljesak – ljutito je prokomentarisala Jelena.

S obzirom na to da je pevačica izuzetno zadovoljna našom predstavnicom na Evroviziji, Karleuša joj šalje veliku snagu i pozitivnu energiju za dalji napredak, kao i njenom muzičkom timu.

 – U mislima šaljem cunami pozitivne kreativne energije našoj predstavnici! Neka nam broj 3 donese sreću. Idemo Konstrakta! Idemo Srbijo! Idemo broj 3 – istakla je jedna od naših najpopularnijih pevačica u regionu.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz