Pretraži

KONSTRAKTA IDE U FINALE: Umetnica prva na trendingu, a stvari se menjaju i na kladionicama (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Eurovision Song Contest

Sprska predstavnica Ana Đurić Konstrakta je oduševila evropsku publiku, koja je sve vreme pevala i tapšala u ritmu pesme, te je zasluženo nakon nastupa dobila glasove za prolaz u finalni krug pomenutog muzičkog takmičenja.



Tako, 14. maja ona će se boriti za prvo mesto, a pored nje na velikoj sceni nastupiće još 24 predstavnika svojih država.

Kako je odlučeno, Ana sa pesmom "In corpore sano" nastupaće pretposlednja, dok će Česka otvoriti veliko finale.

Screenshot: https://eurovisionworld.com/

Screenshot: https://eurovisionworld.com/

Ono što je zanimljivo je da se situacija na kladionicama, nakon sinoćnog izvođenja pesme, znatno promenila. Tako, srpska predstavnica se sada popela za dva mesta i predviđa joj se osmo mesto u finalu.

Screenshot: https://eurovisionworld.com/

Screenshot: https://eurovisionworld.com/

Takođe, Konstraktin nastup trenutno je prvi na trendingu u našoj zemlji, a pored toga, snimak na Jutjubu ima skoro milion pregleda, što pokazuje da je ona jedan od ozbiljnih favorita na ovogodišnjoj Evroviziji.

Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko i zasmetalo je što se tokom jučerašnjeg prenosa na Jutjubu dogodio se niz grešaka u prevodu srpske pesme na engleski.

Titl se pojavljivao na refrenu kao: "Artists must be healthy", ali sve ostalo je bilo poprilično diskutabilno.

Već početak, čuveno: "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl, koja li je tajna?" neko je čuo kao: "Plenty of time", a posle su usledile besmislene rečenice poput: "time with on your ear", "i'm gonna cost even more time" i slično.

Korisnici društvenih mreža komentarisali su da prevod nije dobar i da bi to trebalo promeniti do velikog finala, u suprotnom "izgledaće smešno i kao da nas sabotiraju".

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz