Pretraži

KONSTANTNO SAM PILA, NISAM MOGLA DA SE PROMENIM: Glumica otvorila dušu o najtežem životnom razdoblju 

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/The Drew Barrymore Show

Dru i Vil imaju dve ćerke, Oliv (10) i Frenki (8), a venčali su se 2012. Par nije bio poznat po ikakvim skandalima i mirno su se razveli 2016. Kako kaže glumica, upravo zbog toga što ništa nije pošlo po zlu, situacija je bila teža i zbunjujuća.



Barimor je nakon razvoda preselila iz Kalifornije u Njujork kako bi bila bliže porodici bivšeg supruga, a sada se prisetila izrazito teške prve zime nakon preseljenja.

Postoje trenuci kada pogledate nekoga ko je snažan, ali u tom trenutku slomljen i pomislite: “Kako se ovo dogodilo?” Ja sam bila ta osoba. Slomila sam se – priznala je Dru. 

Barimor se još pre godinu dana pohvalila kako je trezna više od dve godine. Ali upravo je nakon razvoda alkoholom pokušala da umrtvi svoju bol kako bi se bolje osećala.

– Piće je za mene bila konstanta. Nisam se mogla promeniti. Bila sam slaba i nesposobna da učinim ono što je najbolje za mene – iskreno je rekla.

Glumica je odlučila da se reši poroka, a krenula je i na terapiju. Takođe, istakla je da je zahvaljujući njenom talk showu imala nešto na što se mogla usredsrediti.

'The Drew Barrymore Show' je počeo s emitovanjem 2020., iste godine kada je počela i pandemija koronavirusa. Uprkos tome što se emisija suočila s određenim izazovima kada je pandemija dosegla vrhunac, Barimor, koja je takođe izvršna producentkinja, restrukturirala je show čime je doprinela povećanju gledanosti od 70 posto tokom treće sezone koja se trenutno emituje.

– Morala sam da slušam kritike, voditelje studija, rukovodioce od svoje 19. godine. Uvek sam bila za stolom i slušala teške stvari. Tako sam izgradila sposobnost da budem objektivna i da slušam. Ako stvarno nešto volite, borite se za to – zaključila je glumica.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz