Pretraži

,,KONAČNO SMO DOBILI DAN ZA SUĐENJE“: Tanja Savić ekskluzivno za IDJTV otkrila lepe vesti

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ IDJVideos.TV

Muzička diva Tanja Savić već devet meseci prolazi kroz pravi pakao kada je u pitanju njena porodica, s obzirom na to da sinove nije videla od marta meseca, kada je počela i pandemija korona virusa.

Za naš portal Tanja je ekskluzivno progovorila o situaciji u kojoj se trenutno nalazi kada je u pitanju njen odnos sa, još uvek zakonitim mužom Dušanom, te nam je ovom prilikom saopštila lepe vesti.Konačno smo dobili dan za suđenje.To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove  stvari koje  su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je  tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke – iskrena je bila Savićeva.

S obzirom na to da je pred nama nova kalendarska godina i da se bliži datum koji su zakazali australijski organi sa našom pevačicom, ona ne krije uzbuđenje i veruje da će se situacija odviti baš u njenu korist u što kraćem vremenskom periodu.

– Sigurno da hoće, imam takav osećaj. Australijski organi su mi preneli tu lepu vest za datum, tako da se neizmerno radujem i jedva čekam, sve ostalo je na meni. 

Takođe, pevačica nam je objasnila i u kakvom odnosu je sada sa Dušanom Jovančevićem, ali i da li sada ima redovan kontakt sa svojom decom. 

Sa Dušanom se ne čujem. On je izrazio želju da ja više ne zovem na njegov telefon, što ja apsolutno poštujem. Sada zovem isključivo na bakin telefon, ali tu sam u nezgodnoj situaciji. Baka ako ne može da se javi, meni će biti uskraćen razgovor sa svojom decom. Sve je na kašičicu. To su razgovori po pet do deset minuta. Moram da se strpim, kada sam imala ovolike živce, moram da izdržim. Bog mi daje najveću snagu i ja sam mu zahvalna na tome. Osećam prisustvo Boga gde god da sam i znam da me On čuva, kao i moju decu. To mi je najveći spas u svemu tome. Često se molim Bogu i idem u crkvu, pred spavanje se uvek pomolim ,,Bože, samo mi vrati moje sinove" i kada se probudim samo kažem ,,Bože, kada će svanuti taj dan kada će oni da zaspu i probude se pored mene?" – kazala je Tanja.

Podsećamo, Tanja je objavila svoju novu pesmu ,,Opet" na IDJVideos.TV Youtube kanalu, za koju je istakla da ima i elemenata autobiografije, a nju možete poslušasti i u nastavku. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz