Pretraži

KONAČNO: Policija identifikovala osumnjičenog za ubistvo repera Janga Dolfa!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube, Entertainment Tonight

Kako prenose američki mediji, osumnjičeni koji se povezuje sa reperovim ubistvom je dvadesetrogodišnjak Džastin Džonson, koji je navodno upucao Janga Dolfa, dok je bio u poseti poslastičarnici u blizini međunarodnog aerodroma Memfis.

Džonson je sada predmet naloga za ubistvo prvog stepena koji je izdala Policijska uprava Memfisa, rekli su zvaničnici.



Takođe, osumnjičeni već ima nerešeni nalog za kršenje u slučaju oružja i, kako se navodi u saopštenju policije Memfisa, "ima veze sa organizovanim kriminalnim bandama".

Vlasti su Džonsona opisale kao muškarca koji je visok oko 180 cm i ima istetovirano ime "Jaiya" na desnoj ruci. Kako bi ga što pre pronašli, policija je raspisala poternicu i traži pomoć građana, da svako ko ima informaciju o osumnjičenom se javi, a uslediće i nagrada od 15.000 dolara za informacije koje bi dovele do Džonsonovog hapšenja.

Inače, tetka mladog Dolfa, Rita Majers, rekla je za medije da se porodica još uvek nije oporavila od "besmislenog ubistva njenog nećaka" i da ne zna ništa više o osumnjičenom od onoga što su vlasti javno otkrile.

  • Mi nismo dobili kraj priče jer Džonson nije u pritvoru, a mi još uvek nemamo sve činjenice – rekla je ona i objasnila da se i dalje oseća isto.

  • Ova vest je samo pogoršala stanje. Naša porodica je pretrpela ogroman gubitak, jer je Dolf držao našu porodicu na okupu. Nisam mogla ni da kažem "Srećan Božić", ili da proslavim svoj rođendan, jer to ne osećam. Kao da smo izgubili deo sebe i ne vidim kraj patnji – rekla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz