Pretraži

KONAČNO JE SLOBODNA: Otac Britni Spirs odustao od starateljstva nad pevačicom

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Džejmijev advokat je podneo pravne dokumente u kojima stoji:

  • U stvari, nema osnova za suspendovanje ili uklanjanje g. Spirsa kao staratelja imanja i vrlo je diskutabilno da li će promena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođe Spirs.

  • Ipak, iako je gospodin Spirs neprestana meta neopravdanih napada, on ne veruje da bi javna bitka sa njegovom ćerkom oko njegove stalne uloge kao staratelja bila u njenom najboljem interesu. Dakle, iako se mora osporiti za ovu neopravdanu peticiju za njegovo uklanjanje, gospodin Spirs namerava da radi sa sudom i novim advokatom njegove ćerke na pripremi za uredan prelazak na novog staratelja.



U dokumentima se dalje navodi:

  • Bez obzira na njegovu zvaničnu titulu, gospodin Spirs će uvek biti otac gospođe Spirs, on će je uvek voleti bezuslovno i uvek će paziti na njen najbolji interes.

On kaže da je u suštini spasio Britni kada je bila "u krizi, očajnički joj je bila potrebna pomoć“ pre 13 godina.

  • Ne samo da je patila psihički i emocionalno, već su je i manipulisali predatori i u finansijskoj nevolji. G. Spirs je ćerki pritekao u pomoć da je zaštiti.

Kaže da je nikada nije prisiljavao na bilo šta, uključujući i nastupe.

Kontaktiran je Britnin advokat, Metju Rozengart, i nije ga dirnula Džejmijeva odluka da odstupi.

  • Zadovoljni smo, ali ne nužno i iznenađeni što gospodin Spirs i njegov advokat konačno shvataju da ga treba ukloniti. Razočarani smo međutim, njihovim stalnim sramnim napadima na gospođu Spirs i druge – rekao je on za TMZ.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz