Pretraži

,,KONAČNO IMAM SVOJ KROV NAD GLAVOM“: Teodora progovorila o kupovini stana (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Teodora je lepe vesti podelila sa svojim fanovima na Instagramu, gde im je priznala koliko veliku želju je imala da sebi priušti nekretninu.  • Ćao drugari, nadam se da ste dobro. Znate da sam neko ko je sa vama uvek delio i lepe i ružne trenutke. Moj život je pun uspona i padova. Oni koji su verni fanovi i koji znaju svaki moj intervju, znaće takođe da je poslednjih par godina moja velika želja da sebi kupim stan i tako obezbedim krov nad glavom. Nažalost, zbog epidemije koja nas je sve zadesila, sve to je moralo da se pomeri, zbog čega mi je bilo mnogo krivo, jer sam znala koliko bi to pre svega mojoj porodici značilo, a onda naravno i meni – navela je ona i dodala:

  • Jednog dana sam sebi rekla: "Hej, imaš samo 23 godine (tada), polako, sve će doći jednog dana. Radi, trudi se i znam da si zaslužila da imaš taj stan! Imaćeg ga jednog dana, samo polako." I dragi ljudi, došao je taj dan da sa vama podelim da konačno imam taj stan! Konačno će na mojim vratima pisati prezime "Džehverović" (mada možda napišem i "Dzehvy").

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Džehverovićeva je na kraju poslala svojim obožavaocima poruku i objasnila im da ništa nije nemoguće kada čovek veruje u sebe.

  • Ovim želim da nekome ko ovo čita i misli da je život sranje, da je nešto nemoguće ili da nešto ne može: hoću da znate da nije sranje, da je moguće i da možete! Verujte mi, znam da nekome moj život izgleda savršeno, ali ovo je zaista nekada bilo nemoguće, ali nikada nisam prestala da verujem! U sebe, u svoj kapacitet, talenat, to da ću svojim rukama sve sama steći, da sam došla na ovaj svet da uspem. I uspela sam, moj san je postao stvarnost, a tako što sam živela svoj san, ostvarila sam još jednu želju i sada konačno imam svoj krov nad glavom!
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz