Pretraži

Kome je raskid više „doneo“, Breskvici ili Voyage-u?

Showbiz
0
Photo: Instagram/voyage.mp3

Otkako je svako krenuo svojim putem, Breskvica je veoma aktivna na društvenim mrežama. Sudeći po njenim objavama, njoj sloboda i te kako prija. Pevačica se potpuno posvetila sebi i svojoj karijeri, čemu najviše svedoče opisi slika, koje je delila.

  • U poslednje vreme radila sam šta god sam htela i super mi je – napisala je ona ranije.


Anđela je pre nekoliko dana održala svoj prvi solo online koncert, na kom je izvela hitove kako domaćih, tako i stranih izvođača. Ona je ispunila želju obožavalaca i otpevala pesmu koja opisuje njen ljubavni život, a to je bila Rastina numera "Adio amore". Svojim izborom je mnoge zaintrigirala, jer je pokazala da i dalje gaji emocije prema Voyage-u, ali i razočarala jer nije izvela nijednu njihovu zajedničku pesmu.

Nakon uspešno održanog koncerta Breskvica se pohvalila brojkom od 500 hiljada pratilaca na Instagramu.

  • Ja mogu i ja želim. Samo gledaj. Želim da vam se zahvalim na 500k, nisam očekivala da ćemo ovako brzo doći do te brojke. Hvala što ste uz mene i što pratite moj rad – napisala je Breskvica.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BitchPeach (@brrrreskvica)

Za razliku od Breskvice, Voyage nije toliko aktivan na društvenim mrežama, odakle je izbrisao većinu fotografija. Kada je reč o broju ljudi koji ga prate, cifra na njegovom Instagramu se nije značajno uvećala od raskida sa Breskvicom, te trenutno broji 285 hiljada pratilaca.

Što se tiče njegovog naloga, on se pre malo više od mesec dana pohvalio da je dobio verifikaciju na Instagramu i poručio da "univerzum ima plan za njega".

U pevačevim objavama fanovi su primetili da Voyage još uvek nije preboleo raskid, jer je često bio veoma emotivan u svojim storijama. Takođe, jednom prilikom on je podelio sa pratiocima svoju odluku u vezi sa napretkom i fizičkim razvojem.

  • Ova silueta sa slike veruje u svoje snove. Bori se za svoje ideje i čuva one lojalne sebi. Ova silueta je spremna na život, padove i uspone. Kad je najteže, ova silueta je dokazala da može. Jer ova silueta zna put i način da na tom putu opstane. Ova silueta sam ja. Igra počinje – napisao je on tada, a onda se obratio nakon meseca dana rada i treniranja. 

– Još malo pa je mesec dana. Osećam se zdravije i spremnije. Nije još ništa posebno, ali osećam se odlično – istakao je on.

Nakon nekog vremena Voyage je doneo odluku da se povuče sa društvenih mreža i interneta, čime je mnoge iznenadio.

  • Srušiću ih kad odlučim da se vratim – naveo je Voyage i na taj način zaintrigirao fanove.

Kako će Voyage iskoristiti taj period i zbog čega se povukao na neko vreme, ostaje nam da saznamo.

Photo: Instagram/voyage.mp3

Photo: Instagram/voyage.mp3

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz