Pretraži

Kombinacija koja oduzima dah, ali – prkosi običajima: Kim Kardašijan prekršila važno PRAVILO na venčanju bogatog biznismena (FOTO)

Showbiz
0
kim kardašijan met gala
Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Poznata rijaliti zvezda Kim Kardašijan bila je gost na trodnevnoj svadbi indijskog biznismena Ananta Ambanija, vrednoj oko 250 miliona funti, a njene odevne kombinacije sve ostavile bez teksta.

Poznate sestre i rijaliti zvezde Kim i Kloi Kardašijan već gotovo dve deceniju privlače veliku pažnju gde god da se pojave. Njihova imena idu uz reči, „luksuz“,“bogatstvo“, „glamur“, „rasipanje“ i naravno „skandali“, a svadba na kojoj su njih dve nedavno bile gosti je spoj svega spomenutog.

Naime, one su prisustvovale trodelnom venčanju indijskog biznismena Ananta Ambanija, vrednog oko 250 miliona funti. Venčanje jednog od najbogatijih biznismena na svetu izgledalo je kao VIP festival.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim i Kloi su na svojim Instagram profilima objavila desetak slika, a na njima vidimo da milioni dolara i luksuz sevaju sa svih strana.

Dijamanti su ukrasili brojne kombinacije poznatih sestra, koje su tokom venčanja promenile nekoliko glamuroznih haljina.

Na primer, jedan dan Kim Kardašijan, blistala je u tradicionalnoj lehenga suknji ukrašenoj mnoštvom perlica, dok je Kloi Kardašijan svim prisutnima oduzimala dah u dramatičnom ružičastom izdanju.

Obe su nosile tradicionalnu indijsku nošnju, ali na dosta provokativniji način. Kim se čak pojavila u kristalnom brushalteru.

Ipak nisu ove kombinacije privukle najveću pažnju javnosti, već jedan autfit kojim je Kim prekršila tradiciju i važno pravilo koje se poštuje u Indiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Naime, ona se u jednom trenutku na proslavi pojavila u čak dve crvene kombinacije. Rijaliti zvezda je na Isntagramu prvo objavila fotografiju na kojoj sa sestrom pozira u crvenoj suknji i crvenom topu koji je istakao njen grudi, a na dugoj je nosila crvenu haljinu.

„Indija je ukrala moje srce“, napisala je ona u opisu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)


Ove fotografije izazvale su mnogobrojne reakcije na društvenim mrežama, jer običaji u Indiji nalažu da gosti venčanja ne nose crvene odevne kombinacije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz