Pretraži

Komadi vredni 15.000 dolara: Anastasija Ražnatović na popularnom ostrvu prošetala luksuzne modne detalje, pa pokazala kako uživa sa suprugom (FOTO)

Showbiz
1

Anastasija Ražnatović otputovala je na odmor odakle ne prestaje da oduševljava svoje pratioce modnim kombinacijama, a na luksuznoj destinaciji sada joj se pridružio i suprug, proslavljeni fudbaler Nemanja Gudelj.

Po povratku iz Nemačke, gde je podržavala svog supruga tokom učešća naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu u fudbalu, Anastasija je odlučila da otputuje na popularno špansko ostrvo Ibicu i to sa Nemanjinom mlađom sestrom Vanjom.

Neko vreme se u medijima spekulisalo o lošem odnosu fudbalerove mame i sestre sa Anastasijom, međutim čini se da su sada odnosi u potpunosti izglađeni, te da su devojke ponovo nerazdvojne kao nekad.

Jedan snimak mlade pevačice sa jahte je privukao posebnu pažnju, a iako je ponela kupaći od 5000 dinara, ona je na glavi ponela kačket poznatog modnog brenda „Celine“ koji košta čak 500 evra.

Anastasija je potom nastavila da privlači pažnju svojim izgledom i skupocenim modnim detaljima, te je jednog dana na plažu ponela torbu brenda „Louis Vuitton“ čija se vrednost procenjuje na 3.000 dolara. Ona je torbu za plažu uparila sa fluorescentno zelenim kupaćim i providnim pantalonama iste nijanse.

Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Ipak, još više komentara je izazvao njen večernji izlazak. Anastasija se usnimila u restoranu, te je tom prilikom pokazala „Chanel“ torbu koja košta neverovatnih 12.000 dolara.

Ovaj klasičan model je već godinama jedan od omiljenih aksesoara brojnih poznatih dama kako sa domaće, tako i sa strane scene, a po svemu sudeći i mlada pevačica je veliki fan ovog jedinstvenog komada.

Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Iako se u početku snimala samo sa Vanjom Gudelj, Anastasija je juče pokazala da im se i suprug pridružio na odmoru, te ga je usnimila kako uživa u vodenim sportovima. Nemanja je pokazivao svoje veštine na skuteru za vodu, a posebnu pažnju je privuklo njegova mišićava figura, koju je i njegova supruga opisala sa nekoliko emotikona.

Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Komentari (1)

  1. da li pomisli koliko je ljudi stradalo i pokradeno od njenog oca da bi ona nosila hiljade € i ponosno paradirala???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz