Pretraži

„Koliko Džordži ima godina?“ O našem pevaču mreže ne prestaju da bruje, a jedan detalj zanima sve!

Showbiz
0
koliko džordži ima godina
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

I dok mreže ne prestaju da bruje o njegovom sinoćnjem nastupu na PZE, brojne fanove zanimao je odgovor na jedno pitanje – koliko Džordži ima godina?

Džordži se nastupom u drugoj polufinalnoj večeri PZE plasirao u finale, a mreže ne prestaju da bruje o njegovom spektakularnom nastupu, ali i njegovoj karijeri.

Ipak, među brojnim znatiželjnim fanovima bilo je onih koje su, pored pitanja o njegovoj muzičkoj i modeling karijeri, zanimali i detalji iz Džordžijevog privatnog života, među kojima je bilo najviše onih koja su vezana za godinu njegovog rođenja.

Koliko Džordži ima godina?

Đorđe Ćulafić, poznatiji pod umetničkim imenom Džordži, rođen je 6. marta 1995. godine, a za nekoliko dana proslaviće svoj 29. rođendan!

Na muzičkoj sceni pojavio se sa 27 godina, kada je odabran za jednog od učesnika prve sezone IDJShow-a u kom je došao do samog finala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Culafic (@dzordziiiiiii)

Muzička karijera

Džordži je veliki zaljubljenik u muziku još od malih nogu, a već sa 12 godina počeo je da svira gitaru, da bi se kasnije ozbiljnije posvetio produkciji, pevanju, ali i sviranju još nekoliko instrumenata.

Regionalnu popularnost stekao je nakon učešća u prvoj sezoni takmičenja IDJShow 2022. godine, nakon čega je njegova muzička karijera krenula uzlaznom putanjom.

Na audiciji za IDJ Show predstavio se sa autorskom pesmom „Zora“, nakon čega se plasirao u finale takmičenja i dobio priliku da snimi pesmu i oficijalni video za IDJ produkciju.

Pesma pod nazivom „Loš sam ti ja“ brzinom svetlosti osvojila je domaću publiku i prikupila milione pregleda, a nakon toga usledili su i brojni drugi hitovi.

Jedan od najskorijih uspeha jeste prolazak u finale na takmičenju za Pesmu za Evroviziju, gde će se boriti za predstavnika Srbije na Eurosongu 2024.

Modeling karijera

Od 2015. godine bavi se modelingom, a koliko je imao uspeha i na ovom polju, svedoče i brojne kampanje koje je radio za poznate modne brendove, među kojima je i Hugo Boss.

Već na početku karijere putuje u Njujork, a potom i Los Anđeles, gde je radio kampanje za kompaniju Tommy Hilfiger. Pojavljuje se i u objavama GQ Italia i Men’s Health Best Fashion.

Džordži u ulozi voditelja

Nakon modeling i muzičke karijere, Džordži se tokom prošle godine oprobao i u ulozi voditelja, kada se na sceni IDJShow-a, zajedno sa voditeljkom Danicom Nikolić, našao u ulozi domaćnina.

Foto: IDJTV

Džordži nije krio uzbuđenje zbog nove uloge, a nakon završetka spektakularne druge sezone IDJShow-a, sumirao je utiske i priznao da 2023. godinu smatra jednom od najuspešnijih do sada.

  • Mislim da mi je ovo najbolja godina, najviše sam prosperirao. U glavi sam uspeo da ukombinujem ljubav i posao, onako da nađem zlatnu sredinu. U pitanju je ljubav prema poslu. Dobra je godina a mislim da će naredna biti još bolja – istakao je on tokom gostovanja u emisiji IDJHot na IDJTV.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz