Pretraži

Kolekciji torbica vrednoj preko 10.000 evra dodala je novi komad: Breskvica se pohvalila novim skupocenim modnim dodacima (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica ne prestaje da oduševljava modnim aksesoarima, a sada je još jednom pokazala da nimalo ne štedi kada su torbice u pitanju.

Jedna od naših najaktivnijih i najpopularnijih mlađih pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica uvek oduševljava novim pesmama i izvođenjima. Na njenom Instagram profilu se često mogu videti fotografije sa putovanja, s obzirom da ona neretko nastupa u inostranstvu, a ni njeni nastupi u Srbiji nisu retki.

Osim što se bavi pevanjem, ona neretko sarađuje i sa poznatim brendovima, a nedavno je sa jednim bendom šminke napravila svoju kolekciju kozmetičkih proizvoda koji su privukli veliku pažnju. Upravo zahvaljujući svojoj aktivnosti i napornom radu zbog kog zarađuje zavidne sume novca, pevačica poznata po sofisticiranom ukusu neretko izdvaja vrtoglave sume za vredne modne detalje, a sada se putem svog Instagram profila pohvalila sa dva nova komada.

Naime, u pitanju su naočare i torbica čija vrednost zajedno prelazi preko 1700 evra.

Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Breskvica je poznata kao neko ko voli estetske fotografije, pa je tako ova dva komada uslikala na stolu u jednom kafiću dok je u pozadini išla lagana muzika.

Na fotografiji je u prvi plan došla prelepa „Dolce & Gabbana Small Sicily“ torbica u crvenoj boji čija vrednost iznosi preko 1200 evra. Osim torbice pažnju su privukla i njene nova naočare modnog brenda „Prada“ čija se cena na internetu kreće od 400 do 500 evra.

Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Ovim je ona još jednom pokazala da ne štedi kada su u pitanju modni dodaci, a u to nas je svakako uverila više puta, jer neretko na svom profilu pokazuje torbice iz svoje kolekcije čije vrednosti dosežu vrtoglave cifre.

Tako se nedavno pohvalila sa dve torbice brenda „YSL“, koje zajedno vrede preko 4 000 evra, zatim jednom torbicom brenda „Gucci“ čija cena doseže nekoliko hiljada evra, kao i jednom „Dior“ torbicom čija se cena na internetu kreće oko 2000 evra. Ovim je ona samo u poslednjih nekoliko meseci pokazala da njena kolekcija torbica vredi preko 10 000 evra, a fotografije skupocenih modela možete pogledati u galeriji ispod.

 

 

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz