Pretraži

Kokteli, bazen i hotel sa pogledom na tirkizno more: Katarina Grujić otkrila detalje sa porodičnog putovanja, evo kako se provode (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Katarina Grujić podelila je fotografije sa odmora, pa slikama sa luksuzne destinacije sve ostavila bez daha.

Premda žive na različitim lokacijama, poznata pevačica Katarina Grujić i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić ne prestaju da oduševljavaju fanove objavama u kojima pokazuju kako provede zajedničke momente, uživajući sa svojom naslednicom.

Naime, njih dvoje su u srećnom braku još od 2021. godine, a iz velike ljubavi dobili su devojčicu kojoj su u potpunosti posvećeni, međutim njihov zajednički život je krajem leta prošle godine narušila neočekivana promena.

Marko je dugi niz godina igrao za jedan prestonički klub zbog čega su on i Katarina odlučili da se skuće u jednom luksuznom, beogradskom naselju, međutim fudbaler je prošle godine potpisao novi ugovor sa klubom iz Atine, nakon čega je usledila i njegova selidba u Grčku.

Premda je zbog poslovnih obaveza Katarina ostala u Beogradu, pevačica svaki slobodan momenat koristi da sa naslednicom otputuje u Grčku gde provodi vreme sa svojim suprugom, a sada se putem Instagrama pohvalila fotografijama sa luksuznog putovanja, koje već na prvi pogled oduzimaju dah.

Naime, ona je spakovala kofere i zajedno sa ćerkom otputovala u Grčku u jedno luksuzno odmaralište. Hotel pored mora, veliki bazen i smeštaj koji odiše luksuznim detaljima pokazali su da pevačica nema prefinjen ukus samo kada su u pitanju odevni komadi, već i kada je u pitanju odabir mesta za odmor.

Ona je napravila niz fotografija sa ovog odmora, i dok se na nekima vide ona i suprug kako nazdravljaju uz koktele, na drugima ona pozira sa svojom naslednicom, dok je sreća na njenom licu i više nego očigledna, a fotografije sa ovog putovanja možete pogledati u galeriji ispod.

I više je nego očigledno da ovaj par danas uživa u ljubavi, a prema pojedinim navodima, Katarinu i Marka je upoznao fudbaler Vujadin Savić koji je bio Kaćin drug iz škole, a u tom trenutku Gobeljićev saigrač. Oni su navodno vezu započeli nakon dugogodišnjeg prijateljstva, a gostujući u jednoj emisiji pevačica je progovorila o njihovom odnosu i kako je to zaista izgledalo na samom početku.

„Mislim da smo zato imali tako uspešnu vezu i da zato imamo tako uspešan brak. Mislim da je ključ svega da se upoznate prvo sa nekom osobom, i da se družite kao prijatelji a ne da uskočite istog trenutka u vezu. Možda sam zato ja pre imala promašaje i pravila greške naravno, ali sam Marka nekako postepeno upoznala, pa smo se dopisivali, pa smo se družili, pa smo se čuli, pa smo onda otišli na par dejtova, izlazaka, nekako dok se nismo i on i ja upoznali međusobno kako treba nismo uplovili u vezu“, ispričala je ona u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz