Pretraži

„KOD MAME UVEK OVAKO“: Nikolija pokazala kako se njena mama oporavlja nakon operacije

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ nikolijaofficial

Nikolija Jovanović često objavljuje fotografije na društvenim mrežama, pa je ovog puta pokazala kako uživa na Bukulji sa svojom majkom i učestvovuje u njenom oporavku nakon zahtevne operacije koju je poznata pevačica imala.



Poznato je da Vesna ima tamo kuću u kojoj uživa da provodi dane, a sada je iskoristila trenutak da se opusti sa ćerkom, međutim Nikolija je na Instagramu pokazala kako njena mama provodi vreme u kom bi trebalo da odmara i pazi na zdravlje.

– Kod mame uvek ovako – napisala je ona ispod fotografije na kojoj su šerpe, pa pretpostavljamo da Vesna ne gubi vreme i pravi razne specijalitete.

Inače, ranije je Nikolja za medije istakla kako je operacija prošla u najboljem redu, te da je sada najvažnije da se njena majka što pre oporavi.

Instagram/printscreen

Instagram/printscreen

– Majka se oporavlja, sve ide kako treba. Izašla je iz bolnice i svi smo uz nju. Svakodnevno joj pomažemo i donosimo stvari. Odlazim u nabavku, kako bih joj sve olakšala. Unuke joj u ovom trenutku pomažu. Rea kao njena najveća i prva ljubav je uz nju i prenosi joj svu moguću podršku. Vesna će se vratiti nastupima čim se oporavi, ali još uvek nismo sigurni kada će to biti – rekla je tada Nikolija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz