Pretraži

KO TE NE ZNA, SKUPO BI TE PLATIO: Rada Manojlović srela Jelenu Karleušu, pa joj javno uputila poruku (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Pevačica Rada Manojlović sinoć je prisustvovala jednoj prestoničkoj žurki na kojoj su bile mnoge poznate ličnosti, a među njima je bila i Jelena Karleuša.

——————– Sponsored ——————–


Rada se susrela sa pop divom na zabavi i posle toga je rešila da joj javno pošalje poruku. Pevačica je objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu i otkrila šta misli o njoj.

– Znate šta, o njoj može mnogo toga da se kaže i da se priča do prekosutra o njenim vrlinama, humanosti, požrtvovanosti i drugim dobrim delima, ali znate da su moja uža specijalnost narodne izreke i umotvorine, tako da ću Jecu pokušati da opišem jednom, ali vrednom, koja mi je u ove jutarnje sate pala na pamet: "Ko te ne zna, skupo bi te platio, ali ko te zna, nikada te ne bi prodao." Hvala ti kao i uvek za sve – napisala je Rada i objasnila zbog čega je toliko ceni:



– Zato što si uvek čovek prema meni, zato što me uvek dočekaš širokog i otvorenog srca i daš pravi savet. Nikada ti neću zaboraviti prve reči u avionu posle mog skorašnjeg incidenta, kada sam bila uplašena kako će sve to odjeknuti i šta ću reći novinarima kada sletim, imala si reči utehe: "Glavu gore, nije to nikakva sramota, to ti je samo nova lekcija i iskustvo". Mislim šta reći posle svega, zaista mi je to mnogo značilo, u trenutku me smirilo i dobila sam dodatnu snagu, tako da, nikad niko kao ona – zaključila je Rada.


Pogledajte IDJMash i saznajte aktuelnosti iz sveta šou-biznisa:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz