Pretraži

„KO BI MOGAO BOLJE DA UKLOPI BEND OD DARKA“: Davor I David iskreno o Couch-evima.

News
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Zanimalo nas je da li je ovaj dvojac očekivao visok plasman, odnosno da li su videli sebe u TOP 12.



Mislim da svako ko se prijavi na neku vrstu takmičenja, treba da očekuje za sebe da će proći u finale – istakao je Davor.

Iako postoji mala doza konkurencije među takmičarima, blizanci se podržavaju međusobno sa svojim kolegama i nemaju problem da to i istaknu.

Kada je rep scena u pitanju, obojica su saglasni da je to teren njihovog kolege Wajza.

  • Mi ne pevamo klasični "kruti" rep koji peva Luka, tako da možemo da kažemo da je on bolji u repu.

Devojke i devojčice gaje simpatije prema ovim mladim pevačima moderne muzike, ali oni ističu da im se nije dogodilo da se zaljube u istu devojku, jer imaju potpuno drugačiji ukus.

  • Nije lepo da nam se sviđa ista devojka. Smatramo da to nije u redu – rekli su blizanci.

Zbog muzičke karijere koju Davor i David imaju u prestonici Srbije, oni planiraju da započnu svoj život u Beogradu, ali uvek rado pominju da vole svoje Makedonce i zemlju iz koje dolaze.

S obzirom na činjenicu da ovi momci imaju još dva člana njihovog benda " 4YU " oni su za naše kamere prokomentarisali njihovog zajedničkog mentora i to kako on radi sa njima.

  • Ko bi mogao bolje od Darka da uklopi bend – rekao je Davor i dodao da takođe imaju veliko poštovanje prema Teodori i Relji.

Pogledajte novo izdanje emisije "Quiz" i saznajte kakvo mišljenje Davor i David imaju o članovima njihove ekipe, o međusobnim razmiricama između takmičara, ali i o tome kakvo su imali detinjstvo.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News