Pretraži

„Ona voli“, „Tina bambina“, „Vjeruj“…: Knez je jednu od svojih najlepših pesama posvetio SUPRUZI, a ovaj HIT njegova ćerka najmanje voli

Showbiz
0
knez, ksenija knežević ona voli
Photo: Instagram/kneznenad

Pevač Nenad Knežević Knez u svojoj bogatoj diskografiji ima više od 70 numera, od kojih su mnoge i danas veliki hitovi.

Knez se poslavio 90tih godina, a na domaćoj javnoj sceni se istakao harizmom i pesmama koje su brzo „ulazile u uši“ publike, a koje i danas predstavljaju neke od nezaboravnih hitova tog vremena.

Knez otkrio tajnu pesme „Tina bambina“

Kao i kod mnogih pevača, pojedine pesme imaju posebne emotivne priče koje se kriju iza njihovog nastanka.

Bilo da se radi o nesrećnoj ili sudbinskoj ljubavi, porodičnim odnosima ili posebnim emocijama, baš ove pesme često obeleže karijere umetnika. Tako je i kada se radi o Kneževoj numeri „Tina Bambina“.

Poznato je da je sa bivšom ženom, Ninom, bio u braku 18 godina, kao i da sa njom ima dve ćerke, Kseniju koja je krenula očevima stopama i danas je popularna pevačica i Andreu, koja se drži podalje od javnosti.

Ipak, sudbinsku ljubav iskusio je sa sa sadašnjom partnerkom, a tajnu koja se krije iza pesme „Tina Bambina“ krili su gotovo 20 godina.

Tina i Knez su se naime upoznali pre više od dvadeset pet godina na njegovom nastupu u Parizu, u kojem je Tatjana, rodom iz Paraćina, živela i radila čak 35 godina.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Kako tada nije bilo povoljnih momenata i okolnosti neophodnih da bi njihova romansa započela, svako je nastavio svojim putem, a „sudbina“ je odredila da se njih dvoje ne vide narednih dvadeset godina, oboje su nastavili dalje i dobili po dve ćerke.

Međutim, pre nekoliko godina su se ponovo sreli i uplovili u romansu koja i danas traje.

O njihovoj priči otvoreno je govorila pevačeva devojka i Tina iz pesme, a pevač je sve potvrdio.

„Videli smo se u Paraćinu, prišla sam Nenadu i pitala ga da li me se seća. Rekla sam mu da smo se upoznali u Parizu pre dvadeset godina i da sam mu tada otkrila da me tamo zovu Tina.

On je tada odgovorio da baš pravi pesmu koja se zove ‘Tina bambina’. Bio je malo zamišljen, ali je odgovorio da se seća tog trenutka“, rekla je pevačeva partnerka svojevremeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Knezevic Knez (@kneznenad)

„Ona voli“

S obzirom na to je i njegova starija ćerka Ksenija, pevačica, te da je 5 godina bila deo uspešne grupe „Hurricane“, nakon čega je nastavila solo karijeru, ona je neretko pričala o Kneževim pesmama.

Ona je kao svoje favorite nedavno izdvojila neke manje popularne numere, ali i otkrila koju pesma njen tata nikada nije trebao da snimi po njenom mišljenju.

„Za Kneza sam pričala, mislim ja inače volim više te njegove pesme koje nisu popularne, ali ima jedna stvarno najgora, za koju sam mu i pričala da je ne snimi uopšte. Onako baš nije u njegovom fazonu, ni primerena njegovim godinama niti išta.

Zove se „Ona voli da je gore“, tako ide. Pesma se zove „Ona voli da je gore i to je čudno, ali i sama pesma je meni njegova najgora pesma“, rekla je ona u emisiji „Jedi ako smeš“ na „Blic TV-u“.

Ksenija je takođe istakla da joj je jedna od favorita pesma „Vjeruj“ kao i da bi volela i sama da je snimi u nekom trenutku.

 

„Pričaj sa mnom“

Jedna od posebno emotivnih pesama u njegovoj karijeri jeste i numera „Pričaj sa mnom“ koju je izdao pre nešto manje od godinu dana, a u kojoj se upravo pojavljuje njegova dugogodišnja izabranica, ali i njegove dve ćerke.

Kako je sam naveo, pesmu je odradio sa namerom da podseti ljude na bliskost i emocije, a ćerke su se same poželele da se nađu u spotu, što je njemu bilo posebno drago.

Kada je sve to krenulo da se radi pod rediteljskom palicom Igora Zečevića, moje kćerke Ksenija i Andrea su izrazile želju da se pojave u njemu.

Naravno, bilo mi je zadovoljstvo i drago da uopšte hoće, jer nisu više tinejdžerke, ali su mlade. Retko ko bi se uključio u ovu priču, ali one su upravo to htele, čim su čule pesmu“, istakao je on tada sa ponosom za crnogorske medije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz