Pretraži

Kloi Kardašijan se prepolovila nakon Tristanovog priznanja da je drugoj napravio dete

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Umesto prepoznatljivih oblina, 37-godišnja rijaliti zvezda imala je tanju, kratku kosu i vitke noge, kakve nikada nije imala.



Prošlog meseca je odjeknula vest da je košarkas Tristan Tompson, sada već bivši dečko Kloi Kardašijan postao otac po treći put, sa devojkom po imenu Marel Nikols. Košarkaš je prvo negirao vest, a onda je uradio DNK test, rezultat je potvrdio da je on otac bebe, a nakon toga, Tompson se javno izvinio Kloi zbog prevare. Međutim, čini se da Kloi ovo nije dobro podnela, a tome svedoče i fotografije koje su nastale ove nedelje u Los Anđelesu.

Kloi je bila sva u crnom, sa zaštitnom maskom i kapom na glavi, a lice je pokušala vešto da sakrije od paparaca, dok je držala za ruku ćerkicu Tru koja je bila u braon trenerci. Međutim, u tome i nije sasvim uspela.

Na sledećoj fotografiji ispred automobila, Kloi je takođe u crnom, ima kraću kosu i deluje kao da joj je zadnjica samo "isparila".

Na još jednoj fotografiji koju su paparaci uslikali, Kloi ima tužan pogled, i sudeći po ovim slikama, sestra Kardašijan definitivno ne izgleda baš najbolje.

Fotografije možete pogledati OVDE

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz