Pretraži

„Prošao sam kroz pakao i prezirao samog sebe“ Slavni holivudski zavodnik progovorio o najtežim trenucima borbe s alkoholizmom i suicidnim mislima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/GameofThrones

Popularni glumac i simpatija mnogobrojnih žena svojevremeno je zbog poroka prošao kroz pravi pakao, pa čak imao i suicidne misli.

Kit Harington je britanski glumac, najpoznatiji po ulozi Džona Snowa u jednoj od najpopularnijih serije prethodnih godina „Igra prestola“. Ovaj glumac svojim talentom, ali i samom pojavom osvojio je fanove širom sveta, naročito pripadnice ženskog pola.

I premda se čini kao da je u njegovom životu sve idealno, on se godinama borio protiv poroka, a jednom je priznao i da je nakon snimanja serije „Igra prestola“ pokušao da se ubije.

„Bukvalno sam prezirao samog sebe i nisam bio ponosan ni na šta“, rekao je čuveni Džon Snow iz „Igre prestola“ i dodao da ga je zavisnost dovela do duboke depresije sa suicidnim mislima.

Screenshot: YouTube/GameofThrones

Naime, kako je on navodio svojevremeno, u tom periodu nije prestajao da pije i zbog toga mu je bilo teško da pogleda sebe u ogledalo. Glumac je za „GQ Hype“ rekao da je to što je pobedio porok na vrhu njegove liste najvećih postignuća.

„Prošao sam kroz pakao. Život me je samleo. Neke stvari koje su se desile posle „Igre prestola”, a i dok smo još snimali, za mene su bile baš traumatične. Odao sam se alkoholu, da“, istakao je on, pa priznao da li je pomišljao i na samoubistvo.

„Odgovor je… Da. Naravno. Bio sam u ozbiljnoj depresiji. Mnogo šta mi je padalo na pamet, a da nije dobro. O svemu sam ćutao samo da me ne bi zauvek dovodili u vezu sa takvim stvarima. Trebalo mi je vremena da se oporavim, kao i da pobegnem od svega toga“, istakao je on.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz