Pretraži

KIMMV objavio novi album „K2“

Showbiz
0
Photo: Promo

Široj javnosti postao je poznat kao deo ekipe Hazze, a ovo izdanje predstavlja njegov drugi po redu solo album.

“K2 je moj drugi solo, a osmi po redu album koji pravim sa Nikolom Jovićem u tandemu. Ovaj album je većinom i nastao tokom prošlogodišnjeg lockdown-a, ali smo ga definisali tek krajem ovog leta. Pauza izmedju solo albuma je duža od pet godina, ali se to, nadam se, neće ponavljati” rekao je KIMMV ovom prilikom i dodao da se zahvaljuje celoj ekipi koja je ovo izgurala sa njima, kolegama na gostovanju i najviše njegovoj publici.

K2 broji 13 pesama i čini savršenu kombinaciju klupskih bengera i chill nota, a “Fan”, “K2” i “Al’ je lep ovaj trep” već su uspele da se izdvoje. Upravo “K2”, pesmu koja nosi isti naziv kao i kompletan album, KIMMV radio je sa svojom verenicom Martom.

Kao i do sada, tokom stvaranja ovog albuma KIMMV se držao dobro uigrane ekipe sa kojom je već sarađivao, a među njima se nalaze Brzo trči ljanmi, Mladi Kris, Miha Mih, Diinzo i drugi.

K2 dostupan je sa svim streaming servisima, a potpisan je za izdavačku kuću IDJTunes.

KIMMV je radio sa brojnim poznatim izvođačima sa regionalne scene među kojima su Kija, Atlas Erotika, Yungkulovski, Ognjen, Brzo trči ljanmi.. Poznat je po pesmama Sviđaš mi se, Flex mama, Lanci, Frankfurt Panama, dok sa Devitom radi i kao tekstopisac.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz