Pretraži

KIM OTPRATILA MAJLI SAJRUS SA INSTAGRAMA: U priču umešan i dečko rijaliti zvezde

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Ovo su najpre primetili fanovi mlade pevačice, a to otkriće dolazi neposredno nakon što je Majli nastupala zajedno sa  dečkom Kim Kardašijan Pitom Dejvidsonom, u sklopu novogodišnjeg specijala.

Screenshot: Instagram/mileycyrus

Screenshot: Instagram/mileycyrus

 

Naime, dok je promovisala ovaj događaj, Majli je 10. decembra u šali otpevala serenadu Dejvidsonu, a za tu priliku odlučila se za pesmu Yvonne Fair "It Should Have Been Me" ("To je trebalo da budem ja").U jednoj fazi, ona se probila od bine do sofe, gde je sedeo Dejvidson, pevajući:

  • Sve što znam je da sam to trebala biti ja. Pit, kako si mi to uradio? – pevala je Majli.
    Mnogi su smatrali da Sajrus pominje vezu njenog prijatelja Dejvidsona sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan, sa kojom se zabavlja od oktobra 2021. godine.

Pojedini mediji naveli su i da je pevačica posetila Dejvidsonov stan nakon snimanja epizode ​​tok šoua, dok je fan stranica mlade pevačice primetila da je Kim do tog dana pratila Majli na Instagramu, a da je već sutradan otpratila.

Majli inače još uvek prati rijaliti zvezdu Kim Kardašijan.

Screenshot: Instagram/mileycyrus

Screenshot: Instagram/mileycyrus

 

Podsećamo, nakon što je Kim ozvaničila vezu sa Pitom, ona je podnela zahtev da bude slobodna nakon raspada njenog braka sa reperom Kanjeom Vestom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz