Pretraži

Kim Kardašijan prokomentarisala Kajlinu odluku da proda veći deo svoje kompanije (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Entertainment Tonight

Svetski poznata starleta Kim Kardašijan je otkrila da je veoma ponosna na svoju sestru Kajli Džener zbog toga što je prodala veći deo svoje kompanije "Kylie Cosmetics".

——————– Sponsored ——————–


Kajli je prodajom 51% svog brenda "Kylie Cosmetics" zaradila vrtoglavih 600 miliona dolara od konglomerata "Coty Inc."

Džener je ovu firmu osnovala sa svega 18 godina i uz pomoć nje postala najmlađa samoostvarena milijarderka u istoriji. Kako pišu strani mediji, brend će se od sada zvati "Kylie Beauty" i ona će ostati njegovo zaštitno lice.

Kim je za "ET" prokomentarisala sestrinu veliku odluku.



– Tako sam ponosna na nju. Kad malo bolje razmislim, ona je u svojim ranim 20 napravila nešto od nečega u šta je prvo bila nesigurna, ali i gde je pronašla veliko samopouzdanje. Ona se samo upustila u sve to i smislila kako da napravi neverovatan proizvod, razvije posao i bavi se onim u čemu najviše uživa. To je tako prosto zadivljujuće i neverovatno i baš zbog toga sam i ponosna na nju – priznala je Kim.

Kim je otkrila da li su spekulacije svetskih medija da je Kajli prodala deo svog brenda zbog finansijske krize tačne.

– Znam da je prodaju dela kompanije Kajli dugo imala u opticaju. Mnoge kompanije su licitirale i zaista želele da otkupe njen brend, tako da je odluku o prodaji donela pre godinu dana i znate, to je i želela – rekla je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz