Pretraži

Kim Kardašijan oduševila sve šalama na svoj račun i račun porodice

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Rijaliti zvezda odlično se snašla u ulozi domaćina, iako su se uglavnom na tom mestu nalazili glumci, pevači. 

Kim su proglasili za jednu od najboljih domaćina, a to je zaslužila zbog šala na sopstveni račun, kao i račun njene porodice, majke, bivšeg muža, sestara, prenose domaći mediji. 

– Znam, i ja sam iznenađena što vidim sebe ovde. Kada su me pitali da li želim da budem domaćin, pitala sam ih zašto? Nisam imala premijeru filma dugi niz godina – započela je Kim, aludirajući na snimak sa kojim se proslavila i dodala: 

– Da budem potpuno iskrena, imala sam samo jedan takav filmić a niko mi nije ni rekao da ima svoju premijeru. Mora da je moja majka zaboravila da mi kaže da ga je pustila u javnost – rekla je starleta i nasmejala sve. 

Ona se pored šale na svoj račun, našalila i na račun svog bivšeg supruga Kanje Vesta.

– Udala sam se za najboljeg repera svih vremena. Ne samo da je najbogatiji crni muškarac u Americi, već mi je podario i četvoro neverovatne dece. Tako da, kada sam odlučila da se razvedem od njega, znate da je postojao samo jedan razlog – njegov karakter – rekla je Kim. 

Ovom prilikom rijaliti zvezda nasmejala je sve i oduševila, kada se dotakla i svojih sestara. 

– Želim da znate da sam mnogo više od lepe žene, dobrih sisa i dobrog dupeta, ali i da sam mnogo više od prototip fotografije koje su moje sestre odnele svojim plastičnim hirurzima – rekla je Kim. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz