Pretraži

Kim Kardašijan „odlepila“ za čuvenim sportistom! Par se ne razdvaja, a jedan detalj nakon dodele Oskara podgrejao je spekulacije

Showbiz
0
Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Kim Kardašijan pojavila se na zabavi nakon dodele Oskara u Los Anđelesu u društvu sestre Kendal Džener i majke Kris Džener, a o njenom pojavljivanju na gala prijemu, ali i fotkama nakon žurke, internet ne prestaje da bruji.

Zabavi nakon dodele Oskara koju su organizovali Bijonse i Džej Zi prisustvovala su brojna imena sa svetske „A liste“, a među njima našla se i Kim Kardašijan, koja je žurku napustila sa zvezdom američkog fudbala Odelom Bekamom Džuniorom.

Foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Kim i Odel viđeni su kako zajedno odlaze sa zabave, pokušavajući da izbegnu znatiželjne poglede i kamere, međutim, oštrom oku paparaca par n nije mogao da promakne, pa su oni uspeli da zabeleže intrigantne slike sa afterpartija Oskara koje idu u prilog glasinama da ima nečeg više među njima.

Podsećamo, u septembru prošle godine izvor je potvrdio za Page Six da se njih dvoje „opušteno druže“ nakon njegovog raskida sa Loren Lolo Vud, sa kojom je on bio od 2019. do 2023, a sa kojom je 2022. dobio sina.

Kim i Bekam viđeni su zajedno i ranije ove godine, veče pre dodele Gremija, takođe na zabavi koju su organizovali Bijonse i Džeja Zi.

Osim toga pojavili su se i na SuperBowlu u Las Vegasu pre mesec dana, a da je romansa „buknula“, njihovi potezi sami govore.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz