Pretraži

„KIM KARDAŠIJAN MI JE UNIŠTILA ŽIVOT“: Kakva priča se krije iza ovog viralnog sajta

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Ovaj natpis, kada ga ukucate u pretraživač, će vas odvesti na sajt sa istoimenim nazivom čiji je kreator Dejvid Libenson. Ovaj čovek tvrdi da je originalni kreator aplikacije Kimodži, aplikacije gifova i smajlija sa licem Kim Kardašijan, koja je u njenom vlasništvu. Aplikacija je izbačena 2015. godine i tada je Kim ispričala da joj je trebalo dve godine da je razvije sa svojim timom.Međutim, Libenson tvrdi da je istina drugačija. On je poznatu zvezdu već tužio za iskorišćavanje njegovog rada.

 

Prema informacijama sa njegovog sajta, Kim i njena majka i menadžerka Kris Džener stupile su u kontakt sa njegovom kompanijom između 2013. i 2014. godine kako bi pregovarale o razvitku ovog brenda, pri čemu im je Dejvid izneo svoju ideju na sastanku uživo.

Nakon što su postigli usmeni dogovor da se aplikacija realizuje Libenson je započeo rad na ovom projektu. Ubrzo je primio poziv od advokatskog tima koji ga je pitao da li je registrovao aplikaciju i ponudili su se da to urade njega. Oni su prijavili aplikaciju, ali bez njegovog imena.

Dejvid je tužio Kim 2019. godine za 100 miliona i priložio je dokaze u svoju korist. Kim i njeni advokati su ove navode odbacili uz objašnjenje da su "lažni i suludi" i uzvratili tužbu potražujući 300 miliona dolara. Uplašen tom cifrom, programer je povukao tužbu. Uprkos tome, poznata porodica traži od njega sumu od 400.000 dolara za troškove suđenja, što je Dejvida odvelo u bankrotstvo.

 

Kako nesreća nikad ne dolazi sama, njegova žena je ubrzo zatražila razvod, a on sada živi u svojim kolima, iz kojih je i pokrenuo sajt preko svog telefona prilažući sve dokaze i detalje priče. On traži od ljudi donacije kako bi isplatio svoj dug i izborio se za pravdu.

Njegova priča je postala viralna na Tik Toku, gde mu mnogi pružaju podršku i dele sa drugima nepravdu koju je doživeo od čuvene rijaliti porodice.

@kylazingaround Disclaimer: I’m just reporting the allegations from his website; only he and Kim know what really happened #kardashians #kardashiansjenner #kardashiansjenners #kimkardashian #kimkardashianwest #kimkardashianedit #kardashianshulu #kardashiandramadaily #kardashianfamily #kardashianfans #kardashianfyp #kimoji #kimkardashianedit #kimkardashianoutfits #kimkardashianmakeup #kimkardashianwestchallenge #krisjenneredit #krisjenneredits #krisjennervibes #Celebritygossip #celebritynews #celebritytea #deuxmoi #popculturenews #popcultured #entertainmentforyou #celebgossip #hollywoodgossip #hollywoodtea #hollywoodlife #hollywoodstar #hollywoodstars #hollywoodnews #celebrity #celebrities #celeb #celebs #popculture #celebtea #greenscreen ♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz