Pretraži

„Nikad jeftinije nije izgledala“: Kim Kardašijan na crvenom tepihu ponela donji veš, pa izazvala zgranute komentare na mrežama (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Kim Kardašijan je odlučila da svoj donji veš ponese i van spavaće sobe, te je šokirala mnoge svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu na godišnjem gala događaju Akademije muzeja.

U subotu je Kim prisustvovala godišnjem dobrotvornom događaju u svom prepoznatljivom stilu, odlučivši da ne nosi haljinu, već da istakne ono što se obično nosi ispod.

Za ovu priliku, osnivačica brenda SKIMS zavirila je u arhivu Muglera i odabrala look iz legendarne kolekcije visoke mode iz proleća 1998. godine.

Ona se odlučila za izgled bez pantalona, te je tepihom prošetala u korsetu boje slonovače sa dubokim dekolteom i gaćicama u istoj boji koje su bile toliko minijaturne da su bile jedva vidljive.

Kim je upotpunila ovaj izgled dramatičnim svilenim plaštom do poda, koji je spustila preko ramena, kao i sa setom bež čarapa i PVC potpeticama.

Ipak, njen izgled je ovog puta naišao na lavinu negativnih komentara, iako je ponela arhivski komad. Prema mišljenju fanova, Kim je izgledala, kratko i jasno – jeftino. Između ostalog, zbog dugog plašta i specifične kreacije mnogi su je prozvali da izgleda kao da nosi pelene.

Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Njene unihopke u boji kože i PVC štikle su izazvale zgranute komentare, te su mnogi ovu kombinaciju nazvali „nespojivom“, dok su drugi smatrali da je ovim jeftinim komadima potpuno uništila vintidž komad Muglera.

„Na šta ovo liči, više niko ne želi da je gleda u ovom izdanju“, „Kakve su ovo čarape, šta se desilo sa njenim ukusom“, „Bože, nikad jeftinije nije izgledala“, „Ovo je sramota za Muglera“, „Kada će shvatiti da je ovo potpuno bez ukusa, i da niko ne želi da gleda njenu pozadinu. Žena izgleda kao da nosi pelenu“, bili su samo neki od komentara ispod slika i snimaka sa ovog događaja.

Što se tiče aksesoara, zvezda sopstvenog rijalitija je nosila dijamante vredne 30 karata iz Tiffany & Co. — uključujući ogromnu statement ogrlicu sa ružičastim dijamantom u centru. Pored toga ona je i svoju kosu stilizovala u „Old Hollywood“ stilu, sa talasima sa strane i dodala malo ružičastog rumenila na obraze i bež karmin.

@bustle Hello Kimberly! #KimKardashian #AcademyMuseumGala ♬ Love Drought x Video Phone x Intl Players Anthem – Jacobdior

Ovo nije prvi put da Kardašijan nosi jedno od Muglerovih kreacija koje oblikuju struk. Na Met Gali 2019. godine, mama četvoro dece pojavila se u haljini prekrivenoj visećim kristalima sa korsetom ispod, za koji je rekla da je u njemu bilo „teško disati“. O svom izgledu je našalila se za Vogue: „Ako ne sednem da večeram, sada znate zašto.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz