Pretraži

KIM KARDAŠIJAN DOBIJA PRETNJE SMRĆU: „Pit će umreti ovog vikenda, a ti sledećeg“

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Naime, kako je otkrila za američke medije, ona je zatražila policijsku zaštitu za svoju porodicu nakon što joj je progonitelj poslao više od 30 uvredljivih pisama, u kojima je, između ostalog, pretio da će ubiti nju i Dejvidsona.



Progonitelj je navodno rijaliti zvezdi pisao preteća pisma u kojima je tvrdio da će poslati bombu u njen poslovni prostor.

– Pit mora i umreće ovog vikenda, a ti sledećeg vikenda – pisalo je u jednom pisama koja su navodno stigla starleti.

Pored toga, ona je, prenose mediji, u policiji spomenula i uznemirujuće se**ualne pretnje koje je nepoznati muškarac izneo, zbog čega je tražila da policija donese meru zabrane prilaska.

– U više pisama pretio mi je da će me ubiti. Izneo je brojne lažne i užasne tvrdnje o meni i mojim intimnim odnosima. Takođe je u svojim pismima izneo uznemirujuće s***ualne reference o meni – rekla je Kim i dodala:

Screenshot: Youtube/extratv

Screenshot: Youtube/extratv

 Trpela sam i trpim tešku emotivnu krizu. Bojim se za sopstvenu sigurnost, bojim za sigurnost onih koji su mi bliski, moje porodice i drugih na mom radnom mestu. Zabrinuta sam zbog zabrane prilaska, on će nastaviti da šalje svoje pretnje i pokušaće fizički da me povredi ili čak ubije – poručila je ona.

Podsećamo, ovo nije prvi put da je Kardašijanova zabrinuta za svoju bezbednost. Tako, 2016. godine ona je opljačkana uz pretnju oružjem. Razbojnici su tada bili maskirani u policajce, a kako se tada pisalo, oni su ušli su u njenu hotelsku sobu dok je bila sama, bez obezbeđenja i od nje ukrali skupocen nakit, uključujući i njen verenički prsten tadašnjeg supruga, repera Kanjea Vesta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz