Pretraži

Kim i Pit Dejvidson uhvaćeni na drugom dejtu

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Dejvidson je prvi stigao u klub "Zero Bond" na Menhetnu. On je došao sa prijateljima, a za tu priliku obukao je farmerke i bele patike, koje je ukombinovao sa zelenim kariranim sakoom.

Kardašijanka je stigla posle Dejvidsona sa obezbeđenjem i pritom je nosila crnu odevnu kombinaciju.

Gomila paparaca okupila se u restoranu u njujorškom naselju NoHo spremni da uslikaju najnoviji holivudski par, o kome se pričalo, za koji je izvor rekao da je izazvao svađu na ulazu. Nakon toga Kim i njeno obezbeđenje pridružili su se Dejvidsonu i njegovom društvu, ali i starletinom prijatelju Džonatanu.

Izvori iz restorana su potvrdili za "Page Six" da je par večerao zajedno uprkos tome što su došli odvojeno. Jedan od njih opisao je njihovo veče kao neobavezno i da će Kardašijanka, koja ne voli da bude daleko od svoje dece predugo, uskoro se vratiti u Los Anđeles.

U utorak su izvori otkrili da je Dejvidson „priredio večeru na krovu” italijanskog restorana Campania’s, koji se nalazi u glumčevom rodnom gradu Stejten Ajlendu.

  • Bili su samo njih dvoje. Tiho su mogli da se ušunjaju i izađu – dodao je on.

Glasine o vezi Kardašijanke i Dejvidsona počele su otkako su primećeni da se drže za ruke tokom vožnje rolerkosterom prošlog petka.

Izvor je rekao za "Page Six" u utorak da je Kim "fascinirana" glumcem i istakao da "joj se on sviđa“.



Još jedan izvor je takođe rekao "E! News" ranije u sredu: „Kim misli da je Pit smešan. Pit je prilično šarmantan i to je privlači. Kim voli da se samo smeju sve vreme dok su zajedno i zaista uživa u druženju sa njim.”

Možda su se iskre između njih pojavile prvi put dok je par glumio Jasmin i Aladina na magičnoj vožnji tepihom tokom epizode ​​„SNL“. Oni su se čak i poljubili u skeču.

Kardašijanka i Dejvidson takođe se kreću u istim društvenim krugovima.

On je najbolji prijatelj sa Mašin Gan Kelijem, koji je takođe blizak prijatelj Travisa Barkera. Bubnjar "Blink-182" se nedavno verio za starletinu sestru, Kortni Kardašijan.

U januaru "je osvanula vest da se Kim i Kanje Vest razvode. Bivši par ima četvoro dece: Nort, Sejnta, Čikago i Psalma. 

Nekoliko meseci nakon njihovog raskida, izvor je ekskluzivno rekao za "Page Six" da su se Kim udvarali izvršni direktori, glumci, pa čak i članovi kraljevske porodice.

  • Ona ne želi da uplovi  u bilo šta, ali je otvorenog uma – rekao je izvor u aprilu, dodajući:

  • Kvaliteti koji su joj najvažniji su neko ko ceni porodicu, podržava je, zabavan je, romantičan i uživa u jednostavnim stvarima, a takođe je vredan. Neko ko ceni porodicu pre svega zato što je majka četvoro dece.

Dejvidson je bio singl. On i Fibi Dajnevor raskinuli su u avgustu posle pet meseci veze. Pre toga je bio sa pevačicom Arijanom Grande, glumicom Kejt Bekinsejl i manekenkom Kajom Gerber.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz