Pretraži

KIJANU RIVS STIŽE U SRBIJU: Poznati glumac odlukom obradovao fanove u našoj zemlji!

Showbiz
0
Foto: Casey Flanigan/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poznati holivudski glumac Kijanu Rivs uskoro stiže u Srbiju, a njegovi fanovi ne mogu biti uzbuđeniji.

Kijanu Rivs je poznati holivudski glumac sa gomilom fanova širom sveta, a ni stanovnici Srbije nisu izuzetak. On se proslavio i dobio pažnju publike preko svojih uloga u filmovima kao što su „Matriks“, „Džon Vik“, „Đavolji advokat“ i mnogi drugi.

Osim svojim ulogama on veliku pažnju, naročito žena, privukao i svojim izgledom. Ipak, njegovo srce je osvojila njegova šest godina mlađa devojka Aleksandra Grant. Oni su u vezi nekoliko godina, a brojni fanovi su komentarisali zašto se glumac nije odlučio za neku mladu manekenku, već baš za Aleksandru, što samo opet govori o tome da on nije površan.

Foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Sada ovaj milenik mnogih žena dolazi u Srbiju. On će našu zemlju posetiti sa svojim bendom „Dogstar“ u kom svira bas gitaru. Razlog njihovog dolaska je Arsenal fest 2024. godine koji će se održati od 27. do 29. juna u Kragujevcu.

Podsetimo se, ovo nije prvi put da je najavljen njegov dolazak u Srbiju. U decembru 2022. godine takođe se pričalo o njegovom dolasku, a kako se tada navodilo, trebalo je da dođe u Beograd iz privatnih razloga.

– To će više biti privatna poseta, ali će on, u dogovoru sa svojim timom, jedan dan sigurno odvojiti za druženje i upoznavanje s fanovima stripa, kojih je u našoj zemlji ogroman broj – ispričao je tada jedan izvor za „Kurir“.

Ipak, iz nepoznatih razloga on ipak nije realizovao ovu posetu.

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz