Pretraži

KIJANU RIVS DOLAZI U SRBIJU: Evo šta je povod

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TheEllenShow

Kako prenose mediji, on će početkom naredne godine doći u Beograd kako bi se sreo sa obožavaocima njegovog strip serijala.



Naime, Kijanu je koscenarista stripa na koji je Srbija prva posle Amerike otkupila prava, što je glumca naročito oduševilo.

  • Kijanu je čuo lepe reči od kolega koji su snimali u našoj zemlji. Osim toga, ima nekoliko prijatelja s Balkana, a i veliki je fan Novaka Đokovića. Inače, njegov strip je bio jedno od najtraženijih izdanja na nedavno održanom beogradskom Sajmu knjiga – rekao je izvor za Kurir.

Prema njihovim saznanjima, glumac će u našoj zemlji boraviti nekoliko dana i tom prilikom obići sve turističke atrakcije o kojima je slušao i čitao ranije.

  • To će više biti privatna poseta, ali će on, u dogovoru sa svojim timom, jedan dan sigurno odvojiti za druženje i upoznavanje s fanovima stripa, kojih je u našoj zemlji ogroman broj – ispričao je izvor.

Takođe,  "najtužniji glumac Holivuda" će ovu posetu Srbiji iskoristiti i da novčano pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Glumčev strip nosi naziv "BRZRKR" i najskuplji je kviz u istoriji na jednoj poznatoj platformi, kao i najprodavaniji strip serijal u poslednjih 25 godina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz