Pretraži

KIJA KOCKAR, IVANA NIKOLIĆ, EMINA JAHOVIĆ… One su seksi, uspešne i singl (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ kijakockar/ivana_boom_nikolic

Jedna od njih je pevačica Marina Visković, koja je raskinula desetogodišnju vezu i od tada se isključivo posvetila muzici i novim pesmama. Viskovićeva mesecima uživa bez emotivnog partnera, koji joj prema njenim rečima nije trenutno neophodan.

Pesma "Ljubi me tu", koju je posvetila svim zaljubljenim ljudima, dokaz je više da je trenutno zadovoljna svojim statusom.

– Ja sam se zaista fokusirala samo na pesme, to je nešto na čemu sam dugo radila i ne bih želela da mičem fokus sa toga jer smatram da sam dužna tu sebi i svojoj publici da jednostavno dam svoj maksimum – rekla je Marina za IDJTV.



Atraktivna pevačica grupe "Hurricane" Ivana Nikolić nedavno je raskinula dugogodišnju vezu. Pevačica je otkrila za IDJTV da je razlog raskida brz tempo i obaveze oko posla.

Pevačica Kristina Kija Kockar za medije govori da je sama, ali istovremeno pokušava da svoj privatni život sačuva od javnosti. Nakon braka sa Slobom Radanovićem i njegove prevare u rijalitiju, Kija nijednog muškarca nije predstavila kao svog emotivnog partnera.

Emina Jahović važi za veoma uspešnu ženu, koja se u svom poslu sama ostvarila i postigla mnogo toga tokom svoje muzičke karijere. Ona je napravila svoj brend kozmetiičke linije Yaemina Beauty, a uz to je veoma posvećena muzici i fanovi sa nestrpljenjem očekuju njen novi album. Pripadnici sedme sile su je povezivali sa mnogim bogatim muškarcima.

– Zaista sam slobodna, ali to ne znači da nisam možda zaljubljena ili tako nešto – rekla je ona za IDJTV na snimanju spota sa Teodorom Džehverović.

Kako na domaćoj, tako postoje i na stranoj sceni dame koje su singl i uspešne. Pogledajte novi "IDJMash i saznajte koje su u pitanju:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz