Pretraži

KIJA I SLOBA SU ME OBRISALI SA INSTAGRAMA: Katarina Živković priznala zbog čega se Kija Kockar naljutila na nju (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Katarina je progovorila o tome kako je upoznala Kiju u jednoj emisiji, ali i o neprijatnoj situaciji koja joj se desila.

– Imali smo zajedničku emisiju gde sam ja došla na vreme i zauzela mesto koje je bilo slobodno. Došao je jedan organizator i pitao me da li mogu da ustanem sa te stolice zato što Kristina Kockar želi tu da sedne. Ja sam rekla "ne, vidite ja sam došla na vreme. Da li su sedišta numerisana? Ne. Da li negde piše ko gde treba da sedi? Ne. Jako je ružno je da sada ustanem da bi neko drugi seo. Ko god da dođe ja ustati neću. Imamo dve solucije, mogu da ostanem ovde i da prisustvujem emisiji i drugu da napustim emisiju." Kada je ona došla, onda sam je malo zezala na neki moj način. Ona to nije shvatila i naljutila se na mene zbog toga – počela je ona priču.Živkovićeva je priznala da ju je Kockareva nakon toga izbrisala sa Instagrama.

– Pustila sam suzu zbog toga i naježila se. Na kraju me je otpratio i njen bivši suprug. Tu sam već pustila dve suze – istakla je Kaća.

Posle njihovog prvog susreta, usledila je turneja u Americi, gde su bile prinuđene da budu zajedno.

– Naš menadžer mi je rekao da ćemo nas dve ići zajedno. Ja sam rekla: "Kako? Hajde, dobro preživeću nekako s njom." Pitala sam ga da li ćemo nas dve biti u istoj sobi, a on je potvrdio. Bile smo šokirane koliko smo se pronašle i koliko imamo zajedničkih tema, osobina i da možemo da sedimo i ne progovorimo ni reč, da se dopisujemo pre WhatsApp-a jer nas mrzi da živimo ili nas uhvati neka manija da ne ulazimo u hotel. To su bile neke predrasude, koje smo uspele da prevaziđemo i sada smo stvarno super drugarice – objasnila je pevačica.

Pogledajte emisiju "One on one" u kojoj je Katarina odgovorila na pitanja: "Da može da bira između posla i ljubavnog života, šta bi izabrala?", "Da li je bila u vezi sa nekim sa estrade?", "Najjači frajer sa domaće scene?", "Koliko je imala plastičnih operacija?", "Da li je zadovoljna kako joj je prošla poslednja pesma?", "Da li je danas uspeh na estradi kupiti svoj stan?", "Da li je i dalje progoni osoba o kojoj je prošle godine obavestila javnost?" i "Da li joj je neko rekao da je počela da liči na Ljubu Pantović od kada je počela da trenira?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz