Pretraži

Kendal Džener lansirala svoj brend tekile, pa se suočila sa optužbama

Showbiz
0
Photo: Instagram/kendalljenner

Rijaliti zvezda je nedavno objavila na Instagramu fotografiju sa svojim sestrama, na kojoj se vidi kako proslavljaju početak manekenkinog novog biznisa.

Kim je pozirala pijući alkoholno piće pored Kendal i Kajli Džener i Kloi Kardašijan, dok su se iza njih nalazile kutije sa "Tekilom 818".   • Uvek ponosna na moju sestricu Kendal Džener za stvaranje 818 – poručila je Kim.

 Liker, koji je zvanično lansiran u maju, izrađuje se i destiluje sa porodičnih farmi agava u poznatom regionu za proizvodnju tekile Jalsiko u Meksiku.

Prošlog meseca, Dženerova je priredila zabavu povodom lansiranja brenda 818, gde je njena poznata porodica uključujući sestre i mamu Kris Džener, došla na proslavu u zapadnom Holivudu.

Pored rijaliti zvezda bili su i brojni manekenkini poznati prijatelji, uključujući Hejli Biber i Kejt Hadson, koja je takođe ušla u posao s alkoholnim pićima sa King Street Vodkom, i Kejti Peri.

Međutim, manekenkino novo poslovanje nije prošlo bez reakcije javnosti, jer je manekenka optužena za prisvajanje kulture. Kendal se može videti kako jaše konja na farmi agave u Jaliskou, u Meksiku, noseći pletenice pre nego što je uživala u piću sa farmerima.

  • Ne propustite Kendal, ne jašemo stalno konje, ne nosimo pletenice sve vreme, nijedan radnik ne stigne da pije tekilu (takođe to nije način na koji je pijete) plus radnici to rade ne rade u takvoj odećom i konačno, vaša reklama je tako u kalifornijskom stilu. Jalisko nije Kalifornija, zato nemojte pokušavati da to bude tako – rekao je jedan korisnik Tvitera.

Dženerova je na kraju onemogućila komentare ispod fotografija na svom Instagramu.

Ipak, brojni obožavaoci stali su u njenu odbranu ističući da su muške poznate ličnosti poput Džordža Klunija i Dvejna Džonsona takođe objavljivale slične reklame pozirajući sa farmerima u Jaliskou povodom lansiranja vlastitih brendova tekile u prošlosti bez takvih reakcija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz