Pretraži

ŠUŠKA SE O POMIRENJU! Kendal Džener dočekala Novu godinu na egzotičnoj destinaciji, jedan detalj otkrio da je u društvu BIVŠEG DEČKA!

Showbiz
1
kendal džener bed bani
Foto: Instagram printscreen/kendalljenner, badbunnytdr

Godinu za nama je definitivno obeležila veza supermodela Kendal Džener i pevača Bed Banija. 

Njihov odnos je trajao nešto više od 10 meseci, a oni su svoje privatne trenutke gotovo godinu dana vešto krili od javnosti. O njihovoj ljubavi se mnogo spekulisalo, a Kendal i Bani se se pojavili na svega nekoliko javnih događaja zajedno, dajući vrlo malo materijala za holivudske tračeve.

Međutim, pre nešto manje od mesec dana, kao pravo iznenađenje je stigla vest da je ova veza završena pre nego što je uhvatila ozbiljnog maha. S obzirom na to da ni sama veza nije zvanično potvrđena od strane ovog para, ne iznenađuje to što se ni jedno ni drugo nisu oglašavali povodom raskida. 

Nakon raskida, Kendal Džener se u društvu prijatelja zaputila u popularno odmaralište Aspen, a potom je odlučila da Novu godinu proslavi na egzotičnoj destinaciji sa prijateljima, Hejli i Džastinom Biberom, te se njihova družina zaputila na Barbados.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Renal Medrano, prijatelj popularne manekenke, okačio je na svoj Instagram stori snimak vatrometa na ostrvu u novogodišnjoj noći, a ono što su mnogi čuli u pozadini jeste glas Bed Banija koji okupljenima čestita novu godinu na španskom jeziku.

Snimak je ubrzo obrisan, a glasine o pomirenju nisu potvrđene, ipak ovo ne bi bio prvi put da se Kendal Džener vraća starim ljubavima.

Kako je sama istakla, ne voli oproštaje i kada voli, voli svim srcem.

„Boriću se kako ne bih morala da kažem zbogom. Volim puno i jako i volim bez izvinjavanja“, rekla je ona jednom prilikom.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz