Pretraži

KAŽNJAVALI SU ME: Paris Hilton otkrila da je zlostavljana kao tinejdžerka

Showbiz
0
Photo: Instagram/parishilton

Paris Hilton prvi put je rešila da otvori dušu i progovori o zlostavljanju koje je proživela u tinejdžerskom dobu.

Rijaliti zvezda objaviće dokumentarac This Is Paris, 14. septembra na YouTube kanalu. U prvoj najavi otkrila je da će javnost saznati stvari koje je ranije „čuvala sakrivene“, a govoriće i kroz šta je sve prošla dok je bila u internatu.U intervjuu koji je dala za magazin People, Paris je ispričala da je sa 17 godina poslata u internat. U tom trenutku, živela je sa roditeljima u hotelu Waldorf Astoria u Njujorku.

„Bilo je baš lako da se iskradem i odem u klubove i na žurke. Moji roditelji su bili toliko strogi da sam morala da postanem buntovnica,“ počela je ona.

„Kažnjavali su me tako što bi mi uzimali mobilni telefon, kreditnu karticu, ali ništa im nije polazilo za rukom. I dalje bih izlazila,“ nastavila je.

Jedna od kazni bio je i odlazak u internat, gde je kaže da je trpela fizičko i psihičko zlostavljanje svakodnevno.

„To je trebalo da bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad bih ustala, pa do kraja dana, svi bi vikali na mene, vrištali bi mi u lice, konstantna tortura,“ ispričala je Paris.

„Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da je njihov cilj bio da nas sve slome. Maltretirali su nas i fizički, udarali nas i davili. Želeli su da nas zaplaše, da se ne bismo pobunili.“

Predstavnici škole nisu demantovali ove izjave, navodeći da je škola prodata 2000. godine i da ne mogu da komentarišu postupke prethodnih vlasnika.

Hilton do sada nije želela da govori na ovu temu, jer ju je bilo sramota, ali smatra da je vreme da ovim školama odzvoni.

„Želim da budem glas te dece i odraslih koji su prošli kroz ova iskustva. Želim da ovakve stvari prestanu za sva vremena i učiniću sve što je u mojoj moći da to uradim,“ završila je ona.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz