Pretraži

Da li prepoznajete pevačicu koja se nedavno porodila? Podelila fotke koje su oduševile fanove, a jedan detalj iznenadio je sve (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Živković porodila se pre tri nedelje i na svet donela dečaka, a sada je sa svojim pratiocima podelila svoju fotografiju iz detinjstva i pokazala kako je izgledala kao devojčica.

Katarina se ove godine po prvi put ostvarila u ulozi majke, a nakon što se neko vreme spekulisalo o tome da je u drugom stanju, pevačica je ove vesti potvrdila i istovremeno objavila da će se neko vreme povući iz javnog života.

Ona je zaista odmah prekinula sa nastupima i otkazala pripreme za izlazak albuma, te nismo imali priliku ni da je vidimo na javnim događajima. Kaća se gotovo potpuno povukla i sa društvenih mreža, a tokom trudnoće je objavila svega nekoliko fotografija sa trudničkim stomakom, između ostalog i one sa proslave svog 35. rođendana.

Otkako se porodila, ona se u potpunosti posvetila obavezama oko novorođenčeta, te se nije oglašavala u medijima, ali ni na društvenim mrežama – sve do sada.

Poznata pevačica se priključila trendu na Instagramu i objavila svoju fotku iz detinjstva. Iskren osmeh i prepoznatljive crte lice oduševile su njene fanove, međutim ono što je privuklo pažnju mnogih jeste njena kosa. Kaća je naime u detinjstvu imala potpuno plavu kosu što je za mnoge bilo iznenađenje.

Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Iako je tokom karijere imala nekoliko transformacija, ona je najprepoznatljivija kao brineta, ali je sada otkrila da je njena prirodna boja kose bila plava.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz