Pretraži

Prva fotografija Katarine Živković sa sinom: Pevačica pozirala sa naslednikom, pa emotivnom objavom raznežila sve (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Popularna pevačica Katarina Živković po prvi put je objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa svojim sinom, pa emotivnom objavom raznežila veliki broj fanova.

Pre nešto više od mesec dana Katarina je obradovala sve i na svet donela svoje prvo dete, malog dečaka, čije ime još uvek nije otkrila.

Malo nakon što je ostala u drugom stanju, pevačica je za medije otkrila srećne vesti, pa je tom prilikom otkrila da će se na neko vreme povući iz javnosti i da će posvetiti trudnoći.

„Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje. Nakon ovoga se povlačim definitivno u medijsku ilegalu. Zahvalila bih se svim novinarima i tvojim kolegama koji su poštovali moju želju da o tome javno ne govorim, a razlog je taj da strah od toga da sve bude u redu je mnogo veći od želje da se svima pohvalim. Tako je, da, trudna sam, u petom sam mesecu trudnoće. Ovo je blagoslov od Boga i najlepša stvar koja mi se desila u životu“, istakla je ona tom prilikom u emisiji „Ami G Show“.

 


Ona je to i ispoštovala, pa su fanovi samo u retkim izuzecima, kao što je proslava njenog 35. rođendana, mogli da vide njene fotografije, a ovaj trend se nastavio i nakon porođaja.

Naime, nakon što se ostvarila u ulozi majke, fanovi su bili u mogućnosti da vide svega dve njene objave.Ona se prvo jednom prilikom snimila u kasnim satima i poslala poljubac svima koji je prate, a malo nakon toga je jednom objavom podsetila fanove da je njen naslednik napunio jedan mesec.

Sada je nova objava ponovo zaintrigirala pratioce, i to najviše zbog činjenice da je pevačica po prvi put objavila fotografiju sa bebom. Ona je uslikala selfi, dok je na njenoj ruci ležao njen mali naslednik.

„My little one“, napisala je ona u opisu fotografije.

Foto: Instagram:printscreen/katarina_zivkovic_official

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz