Pretraži

Katarina Živković progovorila o misterioznom muškarcu koji ju je sačekao na aerodromu

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarina_zivkovic_official

Nakon tog događaja pojavile su se spekulacije da je misteriozni muškarac zapravo Katarinin partner.



Međutim, kako pevačica ne voli javno da priča o svom emotivnom životu, ona je tada medijima samo prokomentarisala da ju je "neko" sačekao, ne želeći da otkriva njegov identitet.

  • Odlično, ja volim kada me uhvate u tim nekim spontanim trenucima, a ko me je sačekao, pa neko me je sačekao. Ne komentarišem svoj privatan život – odgovorila je Živkovićeva. 

Međutim, fanovima je to bilo dovoljno da shvate o čemu se radi i kakav je njen emotivni status, a da li će uskoro pevačica i sama progovoriti o toj navodnoj vezi, ostaje da vidimo.

Photo: Instagram/katarina_zivkovic_official

Photo: Instagram/katarina_zivkovic_official

 

Podsećamo, Katarina često od obožavaoca dobija pitanja o privatnom životu, a nedavno ju je jedan fan upitao kada planira da se uda, na šta je ona odgovorila:

– Dosadno mi je kad me pitaju kada ću da se udam! Ima svega, ima svakakvih pitanja, ali ja ne komentarišem svoj privatan život, to ljubomorno čuvam za sebe, ali kako bi realno bilo ko od nas funkcionisao da nema neku osobu koju tako ludo voli? Krenimo od toga, ostalo ne bih komentarisala – navela je Živkovićeva tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz