Pretraži

„Imam jednu pesmu za koju mislim da je BLAM“: Katarina Živković priznala da se stidi jedne svoje numere koja je veliki hit u regionu

Showbiz
0
katarina živković
Foto: Instagram printcsreen/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković trenutno je u medijskoj ilegali na koju se odlučila zbog rođenja bebe i nove životne uloge u kojoj se našla.

Katarina Živković početkom avgusta je na svet donela svoje prvo dete, dečaka, a pre nekoliko meseci tokom gostovanja u jednoj emisiji saopštilaje javnosti da će u narednom periodu otići u „medijsku ilegalu“ i posvetiti se novoj životnoj ulozi u kojoj želi da maksimalno uživa.

Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Katarinine fanove izuzetno je obradovala vest o prinovi, a dok s nestrpljenjem iščekuju Kaćin povratak na muzičku scenu, uživaju u njenim mnogobrojnim hitovima koje je snimila tokom svoje višegodišnje karijere.

Ipak, Katarina se jednom prilikom tokom intervjua osvrnula na svoju karijeru i prokomentarisala svoje pesme, priznavši da postoji jedna numera koju bi volela da nije snimila.

Naime, iako je u pitanju veliki hit, Kaća je istakla da se ove numere – stidi.

– Moje pesme su ozbiljne, ali imam jednu pesmu za koju mislim da je blam. Ne želim da kažem koja je, inače je veliki hit u Hrvatskoj. Mislim nije blam, ali meni se jednostavno ne sviđa. Bila sam mlada, nisam znala i zato sam je snimila – otkrila je Katarina svojevremeno za „Grand“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz