Pretraži

Porodila se Katarina Živković! Pevačica na svet donela svoje prvo dete, otkriveni detalji porođaja, a evo kog je POLA beba

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Katarina Živković porodila se i na svet donela prelepog dečaka, a srećna vest je oduševila njene fanove.

Naime, kako piše „Kurir“, porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba se odlično osećaju. Pevačica je u zdravstvenu ustanovu došla u sredu, a carski rez je obavljen jutros.

Podsetimo se, pevačica je jedno vreme od javnosti krila činjenicu da je trudna, međutim tokom gostovanja u emisiji „Ami G Show“ je konačno odlučila da potvrdi ove navode koji su dugo kružili internetom, te je svoju publiku obradovala najlepšim vestima, a potom objavila i važnu odluku koju je donela.

„Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje. Nakon ovoga se povlačim definitivno u medijsku ilegalu. Zahvalila bih se svim novinarima i tvojim kolegama koji su poštovali moju želju da o tome javno ne govorim, a razlog je taj da strah od toga da sve bude u redu je mnogo veći od želje da se svima pohvalim. Tako je, da, trudna sam, u petom sam mesecu trudnoće. Ovo je blagoslov od Boga i najlepša stvar koja mi se desila u životu“, istakla je ona, pa otkrila da je zapravo imala druge planove, ali da je trudnoća donela potpunu promenu njenom životu.

 

I zaista, nakon ove izjave prelepa pevačica se povukla iz javnog života, pa je publika svega nekoliko puta mogla da vidi njene fotografije iz trudničkih dana. Sada je iščekivanju konačno došao kraj, a Kaća se konačno ostvarila u jednoj od najlepših životnih uloga.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz