Pretraži

Katarina Živković o fizičkom izgledu, a najbliži ne smeju da je pitaju ove teme

Showbiz
0
Photo: Instagram/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković često je menjala svoj izgled, radila i neke estetske zahvate, ali kako kaže pošto je sebi najveći kritičar, nikada nije u potpunosti zadovoljna kako izgleda. 

– Ja sam samoj sebi najveći kritičar. Moram da priznam da sam izuzetno realna kada je moj izgled u pitanju. Na sebi bih promenila dosta toga jer kao i većina žena, nikada nisam u potpunosti zadovoljna kako izgledam. Neću vam reći šta bih prvo korigovala da neko onda ne bi obratio pažnju na to što mi smeta. To bih učinila isključivo zbog svog unutrašnjeg mira, svoje sigurnosti, samopouzdanja – rekla je Katarina za domaće medije.Na njenom Instagramu možemo videti da redovno trenira i da se detaljno posvetila svome izgledu i radu na istom, te je zato redovna u teretani.

– Navukla sam se na teretanu, što se da videti po mom telu. Osećam se mnogo lakše i lepše posle svakog treninga, mnogo bolje spavam, a kada vidim da napredujem, onda dobijam i dodatnu motivaciju da treniram još više i još jače – izajvila je pevačica. 

Na temu privatnog života, ljubavnog statusa, ne voli da govori, a ono što joj najviše smeta, jesu priče o udaji.

– Nije strašno pitati nekoga koliko ima godina, ali što se tiče ličnih stvari kao što su udaja, rađanje dece, to su neumesna pitanja. Srećom, moji bližnji me to više ne pitaju jer znaju moj stav – rekla je Kaća. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz