Pretraži

Katarina Živković posebnom objavom privukla pažnju fanova: Novopečena mama podsetila sve na važan datum koji joj je promenio život

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Katarina Živković novom objavom raznežila fanove i podsetila ih na važan datum koji je promenio njen život.

Pre nekoliko meseci fanove je iznenadila vest o trudnoći popularne pevačice Katarine Živković. Ona je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila ono o čemu se dugo spekulisalo, a to je da je trudna. Pevačica je tom prilikom obradovala publiku lepim vestima, ali i najavila svoje povlačenje sa javne scene.

 

„Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje. Nakon ovoga se povlačim definitivno u medijsku ilegalu. Zahvalila bih se svim novinarima i tvojim kolegama koji su poštovali moju želju da o tome javno ne govorim, a razlog je taj da strah od toga da sve bude u redu je mnogo veći od želje da se svima pohvalim. Tako je, da, trudna sam, u petom sam mesecu trudnoće. Ovo je blagoslov od Boga i najlepša stvar koja mi se desila u životu“, istakla je ona za „Ami G Show“, pa otkrila da je zapravo imala druge planove, ali da je trudnoća donela potpunu promenu njenom životu.

Ova vest je iznenadila mnoge, a ona je ispoštovala ono što je rekla, pa smo u toku trudnoće uspeli da vidimo svega nekoliko njenih trudničkih fotografija, pa upravo zbog toga svaka njena objava privlači veliku pažnju fanova, a tako je bilo i danas.

Naime, ona se svojim fanovima pohvalila da proslavlja poseban datum. Pre tačno mesec dana pevačica je na svet donela svoje prvo dete, pa je danas podsetila fanove na ovaj, za nju važan trenutak.

Na njenoj Instagram priči je osvanula prelepa ukrasna slika zeca iznad koga piše:

„Danas imam jedan mesec.“

Foto: Instagram printscreen/katarina_zivkovic_official

Podsetimo se, ona se pre nekoliko dana takođe obratila fanovima, kada se snimila u kasnim satima i poslala poljubac svima koji je prate. Pevačica je bila bez šminke, a da li ju je beba držala budnom tako kasno nije poznato, ali je očigledno da joj nova uloga prija s obzirom na to da da je Katarina na klipu sijala posebnim sjajem.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz